Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, διακρίθηκε στη διοργάνωση του Circle the Med Forum 2022, αποσπώντας βραβείο στην κατηγορία Green Growth, για τις εταιρικές της πρωτοβουλίες με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα Circle the Med Forum Awards είναι θεσμός της ομώνυμης διοργάνωσης που υλοποιείται για τρίτη χρονιά από το Ινστιτούτο Κυκλικής Οικονομίας και Κλιματικής Αλλαγής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) στην Αθήνα κι επιβραβεύει επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει, σχεδιάσει ή/και εφαρμόσει θετικές δράσεις και καλές πρακτικές που εντάσσονται στα πλαίσια της Κυκλικής Οικονομίας.

«Βασική μας δέσμευση είναι να λειτουργούμε υπεύθυνα προς το περιβάλλον και να διεξάγουμε τις δραστηριότητές μας με τρόπο που περιορίζει τον περιβαλλοντικό μας αντίκτυπο. Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και αξιολογούμε κάθε στάδιο των επιχειρησιακών μας διαδικασιών, ετησίως. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση και έμπρακτη επιβεβαίωση της κοινωνικά υπεύθυνης λειτουργίας μας» δήλωσε ο κ. Αριστοτέλης Λυμπερόπουλος, Director of Industrial Development της DEMO.