H Anytime, το direct brand της Interamerican, είναι ο Χρυσός Χορηγός στο 10o και επετειακό TEDx University of Piraeus, που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μία μεγάλη ομάδα εμπνευσμένων και δραστήριων φοιτητών και εθελοντών.

Η φετινή εκδήλωση με θέμα «Against The Clock», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με στόχο να προωθήσει διαχρονικές, αλλά και πρωτοποριακές ιδέες μέσα από ένα ταξίδι στο παρελθόν, που βοηθάει στην κατανόηση και βελτίωση του παρόντος, αλλά και στη δημιουργία του μέλλοντος.

Ταλαντούχοι ομιλητές από τον χώρο της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης θα μιλήσουν για τη δική τους «Αgainst the Clock» ενδιαφέρουσα πορεία ζωής, δίνοντας κίνητρο και δύναμη στους νέους να ηγηθούν σε αυτό τον κόσμο, τολμώντας να κάνουν τις επιθυμίες τους πράξη.

Από μία τέτοια διοργάνωση δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Anytime της Interamerican, που αποτελεί ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας και στηρίζει δυναμικές ομάδες και ανθρώπους με αποφασιστικότητα, τόλμη και δημιουργικότητα. Σε μία εποχή που συνεχώς αλλάζει, η Anytime βρίσκεται και πάλι δίπλα στους νέους, θέλοντας να συμβάλλει έμπρακτα στη διάδοση καινοτόμων ιδεών, που οδηγούν σε έναν παραγωγικό
προβληματισμό με στόχο την αλλαγή στον κόσμο.

Η Anytime, με φιλοσοφία της να κάνει κάθε στιγμή τη θετική διαφορά στην καθημερινότητα και στη ζωή των ανθρώπων, ενθαρρύνει τους νέους και υποστηρίζει όλες τις πρωτοποριακές ενέργειες που γίνονται όχημα για να ένα καλύτερο αύριο.