Η SYMMETRIA γιορτάζει αυτό το μήνα 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας, προσφέροντας πάντα με συνέπεια ό,τι καλύτερο και πλέον πρωτοποριακό υπάρχει στους τομείς της υγείας και της ομορφιάς.

Ο Νίκος Μεταξωτός, MD,PhD Πλαστικός Χειρουργός και ιδρυτής της SYMMETRIA, τονίζει: «Το όραμά μας συνεχίζει να εξελίσσεται όλα αυτά τα χρόνια ακολουθώντας πάντα τις θεαματικές αλλαγές στους τομείς της έρευνας και της τεχνολογίας, που αλλάζουν τα δεδομένα στην υγεία και την ομορφιά. Καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες παρέχουν νέες δυνατότητες στα χέρια μας, φέρνοντας το μέλλον σήμερα και κρατώντας πάντα σταθερό το σεβασμό μας προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται».

Ο Δρ. Νίκος Μεταξωτός

Η SYMMETRIA, 17 χρόνια τώρα έχει καταφέρει να γνωρίζει και να προσφέρει «αυτό που θέλει κάθε γυναίκα, αλλά και άντρας» στο χώρο της ομορφιάς, της αντιγήρανσης και της ιατρικής ευεξίας, καθιστώντας την μπροστά για την εποχή της. Φιλική προς τους καταναλωτές και πιστή στο όραμα και τη φιλοσοφία της “minimum intervention-maximum effect”TM , η SYMMETRIA ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο για τις καινοτομίες και τις πρωτοπόρες προτάσεις της, αλλά κυρίως για την αγάπη και την πιστότητα των καταναλωτών. Η επέτειος των 17 χρόνων σε ένα γάμο συμβολίζει την σταθερότητα της σχέσης και η SYMMETRIA είναι περήφανη περισσότερο και από τις διεθνείς διακρίσεις που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια, για την αγάπη και πιστότητα του κοινού που την έχει επιλέξει για τις υπηρεσίες της.

Με έντονο χαρακτήρα εξωστρέφειας, το 2017 άνοιξαν τις πόρτες τους οι SYMMETRIA Bahrain και SYMMETRIA Saudi Arabia, ενώ στην Ελλάδα, η SYMMETRIA συνεργάζεται με το Divani Apollon Palace & Thalasso. Επίσης, στην Ευρώπη, συνεργάζεται με τις κλινικές Ion Kavouni στο Λονδίνο, Clinique Del Mar στην Αντίμπ, Instituto Javier de Benito στη Βαρκελώνη και Praxisklinik Urania στη Ζυρίχη.

Η SYMMETRIA συνεχίζει να πρωτοπορεί με καινοτόμα projects, με πιο πρόσφατη τη συνεργασία της με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, με σκοπό την ανάπτυξη ιατρικών χώρων στην Ευρώπη, που συνδυάζουν τη μελέτη της επίδρασης του γενετικού κώδικα στην υγεία, με πρωτόκολλα ομορφιάς και αντιγήρανσης. Το μοντέλο πάνω στο οποίο βασίζεται η συνεργασία των δύο εταιρειών έχει την υπογραφή της Dr.Age, η οποία εξειδικεύεται σε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και η οποία σχεδίασε τα Prime Age DNA Programs.