Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Φ.Ι.)ανακοινώνειτη διεξαγωγή ανοικτής εκδήλωσης με τίτλοCareerDay: Pathways to Success”, την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 10:00 στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 127, Αθήνα). Ηεκδήλωση πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο των δράσεων της ΕΛ.Ε.Φ.Ι.γιατην ενίσχυση του επαγγελματικού προσανατολισμού και τη δημιουργίαευκαιριών απασχόλησηςγια τους νέους επιστήμονες στον χώρο της Φαρμακευτικής Ιατρικής.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να συναντηθούν νέοι επιστήμονες, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, καθώς και επαγγελματίες στον χώρο της Φαρμακευτικής Ιατρικήςαπό την Ελλάδα και από το εξωτερικό και να αναπτύξουν την καριέρα τους μέσα από τη συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς και επιχειρήσεις του κλάδου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από έμπειρα στελέχη του χώρου καθώς και τη διενέργεια Poster Session με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στους διάφορους κλάδους της Φαρμακευτικής Ιατρικής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εισηγητές για το αντικείμενο της εργασίας τους, ανταλλάσσοντας απόψεις και αποκομίζοντας χρήσιμες γνώσεις για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους.

Η ΕΛ.Ε.Φ.Ι. προσκαλεί κάθε νέο επιστήμονα που κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της Φαρμακευτικής Ιατρικής, αλλά και κάθε έμπειρο επαγγελματία που διερευνά νέες προοπτικές σταδιοδρομίας, να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες δικτύωσης και ενημέρωσης που προσφέρει η εκδήλωση.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εδώ.