Η Interamerican, συνεπής στη διαρκή της δέσμευση προς την υγεία και την ευημερία των γυναικών, υλοποίησε καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, μήνα αφιερωμένο στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, μια σειρά ενεργειών που ενισχύουν την προάσπιση της γυναικείας υγείας.

Η αρχή έγινε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, όπου για μια ακόμα χρονιά, τουλάχιστον 150 συμμετέχουσες και συμμετέχοντες από το διοικητικό προσωπικό των κεντρικών γραφείων της Εταιρίας, τις δομές Υγείας (ΑθηναϊκήMediclinic και ΠολυιατρείαMedifirst), του Car Point και του διοικητικού προσωπικού των γραφείων πωλήσεων Αττικής της Interamerican, καθώς και ασθενείς που παρακολουθούνται από το κέντρο Μαστού της Αθηναϊκής Mediclinic,συμμετείχανστον αγώνα GreeceRace for the Cure®,που διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής». Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Εταιρία διέθεσε 2 ασθενοφόρα της InteramericanΒοηθείαςγια την εξυπηρέτηση έκτακτου περιστατικού υγείας.

Ενισχύοντας περαιτέρω το μήνυμα για την καταπολέμηση της νόσου, η Εταιρία υλοποίησε δύο εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα σε εργαζόμενους και συνεργάτιδες του δικτύου πωλήσεων Agency της Interamerican. Ομιλητές ήταν επιστημονικό προσωπικό από το «Άλμα Ζωής», η κα Αικατερίνη Μανίκα, Χειρουργός Μαστού, Διευθύντρια του Κέντρου Μαστού της Αθηναϊκής Mediclinic και η κα Νεκταρία Λαμπρινάκη, πλαστική χειρουργός.

Αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της πρόληψης, όσον αφορά την καταπολέμηση της νόσου, η Interamerican αξιοποιεί τις υπερσύγχρονες υπηρεσίες της ΑθηναϊκήςMediclinicκαι των ΠολυϊατρείωνMedifirst, προσφέροντας εξετάσεις για τον μαστό όπως ψηφιακή μαστογραφία, υπερηχογράφημα, καθώς και εξέταση από ειδικό ιατρό, παρέχοντας ολοκληρωμένη προσωποποιημένη ιατρική φροντίδα. Περισσότερες πληροφορίες για την έγκαιρη διάγνωση και τις διαγνωστικές εξετάσεις μπορείτε να βρείτε στο https://www.interamerican.gr

Ενημερωτικό πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου του Μαστού με ομιλήτρια την κα Αικατερίνη Μανίκα, Χειρουργό Μαστού και Διευθύντρια του Κέντρου Μαστού της Αθηναΐκής Mediclinic, με συμμετέχοντες και συμμετέχουσες της Interamerican