Όλοι επιθυμούμε να απολαμβάνουμε μια ζωή γεμάτη, μια ζωή πλήρη, χωρίς να μας κυριεύει το άγχος, και η ανησυχία. Για μια ξέγνοιαστη ζωή, μια ζωή στο Full, δεν χρειάζεται κόπος παρά σωστές επιλογές. Τι πιο ωφέλιμο για την υγεία μας από το να καταφέρουμε να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας, το μαγικό αριθμό των 10.000 βημάτων, ο οποίος σύμφωνα με ιατρικές μελέτες αποτελεί ιδανικό στόχο για τη θωράκιση του οργανισμού μας έναντι πολλών ασθενειών. Πολλές φορές αψηφώντας πόσο αναζωογονητικό είναι το περπάτημα και πόση ευεξία μας προσφέρει, γινόμαστε… ένα με τον καναπέ μας και αδρανοποιούμαστε.

Ας κάνουμε το πρώτο βήμα, μπορούμε να ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας, προσφέροντάς μας την ηρεμία και την ασφάλεια που όλοι επιζητούμε στον τομέα της υγείας, με το πρωτοπόρο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης Full [Health]. Tο πλήρες πρόγραμμα υγείας Full [Health], αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για την κάλυψη της υγείας σας, γίνεται ακόμα καλύτερο:

1. Με Νέες, σύγχρονες, πρωτοποριακές καλύψεις!

H Εθνική Ασφαλιστική, φροντίζοντας συνεχώς για την παροχή βέλτιστων προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους ασφαλισμένους της, πρωτοπορεί προσφέροντας νέες καλύψεις, από τις οποίες μπορούν να ωφεληθούν τόσο οι νέοι όσο και οι παλιοί ασφαλισμένοι.
Έτσι, το Full [Health] εξασφαλίζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους περίθαλψης, παρακολουθώντας την πρόοδο της ιατρικής, φροντίζοντας έτσι τα νέα επιτεύγματά της, να είναι στη διάθεση των ασφαλισμένων της !

2. Με Ευελιξία επιλογών μέσω του προγράμματος Full [Health]

Φυσικά, πέρα από όλες τις παραπάνω σημαντικότατες πρωτοβουλίες, το πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης Full [Health] συνεχίζει να προσφέρει σ’ όλους τους ασφαλισμένους ευελιξία επιλογών, εξασφαλίζοντας υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000 €. Ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα, το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει, τη θέση νοσηλείας καθώς και τον ιατρό που θα τον φροντίσει.

Επιπλέον, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας. Για την κάλυψη των εξόδων των διαγνωστικών εξετάσεων, μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του και επιπλέον, να έχει στη διάθεσή του ένα δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του.

3. Παρέχοντας κάλυψη και στις μεγαλύτερες ηλικίες

Το Full [Health] απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι 70 ετών. Μεριμνώντας ειδικά για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health], που εξασφαλίζει δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών.

Με αυτό τον τρόπο ο ασφαλισμένος επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία. Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health], που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών.

4. Με σημαντικές εκπτώσεις για τα εξαρτώμενα μέλη

Για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας (ποσοστό έκπτωσης 20% για τον/την σύζυγο, 30%, 40% & 50% στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα, και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά), ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

6+1 επιπλέον λόγοι να επιλέξετε το Full [Health]

1. Μηδενίζεται ή μειώνεται κατά 50%, το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με την επιλογή του Νοσοκομείου.
2. Μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά 50% σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα,
3. Χορηγείται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το πρόγραμμα Full [Health].
4. Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς ιατρικών πράξεων χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως, στα Συμβεβλημένα Νοσοκομεία, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου, εφόσον γίνει χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα.
5. Μειώνεται η απαλλαγή στα έξοδα νοσηλείας, εφόσον γίνει χρήση του κύριου φορέα ασφάλισης.
6. Καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά από τη νοσηλεία.

Επίσης, Tο Full [Health] Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν κατάλληλες λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό, που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους, μέσω της ασφάλισής τους στην Εθνική Ασφαλιστική.

Με σύγχρονη, φρέσκια ματιά, με συναίσθημα, με ζωντάνια και οικειότητα, κύριο μέλημα μας είναι η γρήγορη, αποτελεσματική ενημέρωση και υπενθύμιση του κοινού για τις λύσεις ασφάλισης υγείας που προσφέρει η Εταιρία μας. Η Εθνική Ασφαλιστική μεριμνά να εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα της και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Για μια ζωή ξέγνοιαστη, για μια ζωή ακόμα πιο Full, εμπιστευτείτε την υγεία σας στην Εθνική Ασφαλιστική. Το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα Full [Health] είναι εδώ για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας, έτσι ώστε εσείς και οι οικείοι σας να πορεύεστε με ασφάλεια και σιγουριά στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε, στα Υποκαταστήματά της Εθνικής Ασφαλιστικής, στον πιστοποιημένο ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς +302109099000(από Ελλάδα και εξωτερικό), ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας: www.ethniki–asfalistiki.gr, ή ένα από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.