homescreen

Η Νο1 επιλογή για επένδυση και ασφαλιστική κάλυψη σε Full ισορροπία

Η Νο1 επιλογή για επένδυση και ασφαλιστική κάλυψη σε Full ισορροπία

Photo: Shutterstock


ygeiamou.gr team

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα που εξασφαλίζει επένδυση και ασφαλιστική κάλυψη σε Full ισορροπία δίνοντάς σας τη δυνατότητα να στοχεύσετε σε ένα μέλλον με ισορροπία και προστασία για εσάς και την οικογένειά σας

Στην απαιτητική καθημερινότητα που ζούμε ο χρόνος κυλάει, οι υποχρεώσεις συσσωρεύονται και οι έγνοιες για την υγεία και την εξασφάλιση της οικογένειάς μας κυριαρχούν. Και δεν είναι μόνο αυτές. Παράλληλα με την ανησυχία για την εξασφάλιση των οικείων μας, μας προβληματίζει και το χτίσιμο ενός μελλοντικού κεφαλαίου χάρη στο οποίο θα μπορούμε να φροντίσουμε για το μέλλον – το δικό μας, αλλά και των παιδιών μας – είτε αυτό αφορά τη δική μας συνταξιοδότηση είτε τις δικές τους ανάγκες, δηλαδή τις σπουδές και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Είναι θεμιτό στο μέλλον να θέλουμε να απολαύσουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας και να εξασφαλίσουμε τόσο εμάς όσο και τους δικούς μας ανθρώπους. Με ποιο τρόπο όμως θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα κεφάλαιο για τα μελλοντικά μας σχέδια; Και ποιος θα διαχειριστεί αυτό το κεφάλαιο; Είναι λογικό να μας φοβίζει η προοπτική να διαχειριστούμε μόνοι μας τα χρήματα της αποταμίευσής μας και να επιθυμούμε διαχείριση από ειδικούς.

Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα βρίσκονται στο νέο ασφαλιστικό – επενδυτικό πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Life] Balance & Protect, το οποίο μπορεί να γίνει ο καλύτερός μας σύμμαχος, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να στοχεύσουμε σε ένα μέλλον με ισορροπία και προστασία.

Το νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής, Full [Life] Balance & Protect  χάρη σε μια σειρά από σύγχρονα χαρακτηριστικά, επιτρέπει σε όλους εσάς να σχεδιάσετε με ασφάλεια και σιγουριά τα επόμενα βήματά σας. Σας προσφέρει ευελιξία επιλογής ανάμεσα σε δύο διαφορετικές επιλογές επένδυσης (Balance ή Protect).

Η επενδυτική επιλογή Full [Life] Balance συνδέεται με Επενδυτικά Κεφάλαια τύπου “Lifecycle-Κύκλου Ζωής”. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μειώνεται ο επενδυτικός κίνδυνος όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του. Η επιλογή της επένδυσης από 10 έως 20 έτη, είναι ελεύθερη από εσάς ανάλογα με τους μελλοντικούς σας στόχους. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι η διαχείριση της επένδυσης γίνεται από τον έμπειρο, διεθνούς εμβέλειας διαχειριστή, την BNP Paribas Asset Management και επομένως δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις από την πλευρά σας.

Photo: Shutterstock

Η επενδυτική επιλογή Full [Life] Protect, συνδέεται με το Αμοιβαίο Κεφάλαιο BNP Paribas Ethniki Insurance 80% Protected Multi-Asset Fund. Το Αμοιβαίο αυτό Κεφάλαιο, με τη στρατηγική επένδυσης που ακολουθεί, στοχεύει στην επίτευξη προστασίας 80% της υψηλότερης καθαρής αξίας ενεργητικού που επιτυγχάνεται από την έναρξη της επένδυσης. Με αυτό τον τρόπο η επένδυσή σας συμμετέχει στις ανοδικές κινήσεις της αγοράς, ενώ προστατεύεται κατά 80% στις καθοδικές. Ταυτόχρονα, η διαχείριση των χρημάτων σας διενεργείται από ένα διεθνή, φερέγγυο και αξιόπιστο διαχειριστή, την BNP Paribas Asset Management. Η διάρκεια του προγράμματος είναι με ελάχιστο τα 15 έτη και μέγιστο τα 30 έτη.

Επιπλέον, το νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα Full [Life] Balance & Protect προσφέρει σημαντικά οφέλη και δυνατότητες όπως:
Συστηματική αποταμίευση με μακροχρόνιο ορίζοντα στοχεύοντας στη δημιουργία σημαντικού κεφαλαίου.
Bonus στη λήξη του προγράμματος, που είναι ανάλογο της διάρκειάς του.
• Επιλογή λήψης του ποσού στη λήξη είτε ως εφάπαξ είτε με μηνιαίες καταβολές.
• Ενίσχυση της επένδυσης με έκτακτες καταβολές.
Μερική ή ολική εξαγορά του κεφαλαίου, εφόσον παρουσιαστεί ανάγκη.
• Δημιουργία παιδικού προγράμματος, καθώς το πρόγραμμα έχει ελάχιστη ηλικία εισόδου 30 ημερών.
Προσθήκη ασφαλιστικών καλύψεων που ταιριάζουν περισσότερο στον τρόπο ζωής του ασφαλισμένου, ώστε να καλύπτονται και οι επενδυτικές και οι ασφαλιστικές του ανάγκες, όπως:
• Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής, με το κεφάλαιο ασφάλισης που εσείς θα επιλέξετε
• Διαρκή Ολική Ανικανότητα
• Ασφάλιση Σοβαρών Ασθενειών
• Κάλυψη Προσωπικού Ατυχήματος ή απώλεια ζωής από ατύχημα
• Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρου σε περίπτωση ολικής ανικανότητας

Επειδή όλοι έχουμε στόχους και όνειρα για το μέλλον, θα πρέπει να φροντίζουμε να τα εξασφαλίζουμε με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους, επιλέγοντας σύγχρονες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας. Μπορείτε να ξεκινήστε από σήμερα με ασφάλεια και προστασία να διαμορφώνετε το κεφάλαιο που επιθυμείτε να έχετε στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, για το δικό σας ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα Full [Life] Balance & Protect μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κατάλληλο πιστοποιημένο ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή το www.ethniki-asfalistiki.gr

Σημαντική Επισήμανση: Η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυόμενων ποσών στο ανωτέρω επενδυτικό προϊόν βασιζόμενο σε ασφάλιση. Η επένδυση σε Κεφάλαια Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) δεν έχει Εγγυημένη Απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικέςΑπόρρητο Απόρρητο