homescreen

Ασφάλιση Υγείας: Το πρόγραμμα που καλύπτει στο Full τις ανάγκες σας

Ασφάλιση Υγείας: Το πρόγραμμα που καλύπτει στο Full τις ανάγκες σας

Photo: Shutterstock


ygeiamou.gr team

Για τη βέλτιστη προστασία και κάλυψη των ασφαλισμένων της, η Εθνική Ασφαλιστική συστήνει το ανανεωμένο πρόγραμμα Full [Health]. Γιατί η ασφάλεια και σιγουριά δεν διαπραγματεύονται

Από τα πρώτα βήματά μας στον κόσμο μέχρι να ανοίξουμε τα δικά μας φτερά, μαθαίνουμε πως όλα είναι ευκολότερα όταν υπάρχει κάποιος να μας παρέχει προστασία και υποστήριξη. Επειδή όμως η ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά θα παραμένει όσα χρόνια κι αν περάσουν, επιλέγετε Εθνική Ασφαλιστική.

Με το νέο πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης Full [Health], η Εθνική Ασφαλιστική πρωτοπορεί και πάλι προσφέροντας τη δυνατότητα για ασφάλιση υγείας που καλύπτει τις ανάγκες σας στο Full! Προσανατολισμένο στην κάλυψη των πραγματικών αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου, το Full [Health] αναδεικνύεται σε κορυφαία επιλογή για όποιον επιθυμεί το καλύτερο για την υγεία τη δική του και των αγαπημένων του προσώπων.

Νέες, σύγχρονες και πρωτοποριακές καλύψεις

Το Full [Health] ανανεώνεται και γίνεται ακόμα καλύτερο! Διαθέσιμο για κάθε νέο ασφαλισμένο αλλά και για τους παλαιότερους κατόχους του κατόπιν αναβάθμισης του συμβολαίου τους, το ανανεωμένο πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής έρχεται με μια σειρά από καινοτόμες δυνατότητες. Με στόχο την παροχή βέλτιστων προϊόντων και υπηρεσιών και συμβαδίζοντας με την πρόοδο της ιατρικής και τις πλέον σύγχρονες μεθόδους περίθαλψης, η εταιρεία προχωρά σε νέες και πρωτοποριακές καλύψεις που περιλαμβάνουν:

 • τα έξοδα ανοσοθεραπείας για καρκινικούς όγκους, εφόσον απαιτείται ή προτείνεται ιατρικά. Η ανοσοθεραπεία είναι μία νέα πολλά υποσχόμενη μορφή θεραπείας για την εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων, που έχει αποδειχθεί σε πρόσφατες ιατρικές μελέτες ότι μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας κατανοήσει τη σημασία της πρωτοποριακής αυτής θεραπείας την προσφέρει πρώτη στους ασφαλισμένους της. Η θεραπεία αυτή αποτελεί μια εντελώς νέα προσέγγιση στην ίαση, επιπλέον των χημειοθεραπειών ή ακτινοβολιών που ο ασφαλισμένος, εφόσον του συσταθεί από τον ιατρό του, μπορεί να τις πραγματοποιήσει με την κάλυψη του προγράμματος Full [Health].
 • την κάλυψη της προληπτικής ολικής υστερεκτομής, ώστε κάθε γυναίκα να απολαμβάνει την προστασία του προγράμματος ασφάλισης υγείας Full [Health]. Η κάλυψη αυτή έχει τεράστια αξία καθώς δίνει τη δυνατότητα στις ασφαλισμένες με το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας να προβούν σε μια προληπτική αλλά ταυτόχρονα και σωτήρια επέμβαση.
 • σύγχρονες εξειδικευμένες μοριακές διαγνωστικές μεθόδους που μπορεί να κάνει ο ασφαλισμένος, οι οποίες οδηγούν στην ταχεία και αξιόπιστη διάγνωση ασθενών, δίνοντας τη δυνατότητα για άμεση εφαρμογή θεραπείας και αντιμετώπισής τους
 • τα έξοδα ασθενοφόρου για τις νοσηλείες μέχρι ενός ορίου, όταν αυτό κρίνεται ιατρικά απαραίτητο, για μεταφορά από και προς το νοσοκομείο.

Ευελιξία επιλογών μέσω του προγράμματος Full [Health]

Φυσικά, πέρα από όλες τις παραπάνω σημαντικότατες πρωτοβουλίες, το πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης Full [Health] συνεχίζει να προσφέρει σ’ όλους τους ασφαλισμένους ευελιξία επιλογών σχετικά με:

 • το ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας που μπορεί να φτάσει τα 1.500.000€
 • το νοσοκομείο περίθαλψης
 • τη θέση νοσηλείας
 • τον θεράποντα ιατρό
 • το ποσό συμμετοχής στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του ασφαλισμένου.

Επιπρόσθετα, σε ό,τι αφορά την πρωτοβάθμια (εξωνοσοκομειακή) φροντίδα υγείας, οι ασφαλισμένοι μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με τις ανάγκες τους:

 • το ετήσιο ποσό κάλυψης των διαγνωστικών εξετάσεων
 • το ποσοστό συμμετοχής στα έξοδα

ενώ έχουν στη διάθεσή τους έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του.

Κάλυψη ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας ή με ιατρικό ιστορικό

Το Full [Health] απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι 70 ετών. Μεριμνώντας ειδικά για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health], που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, επιλέγοντας ο ασφαλισμένος το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία. Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health], που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών.

Έπειτα, το Full [Health] Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν κατάλληλες λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό, που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους μέσω της ασφάλισής τους στην Εθνική Ασφαλιστική.

Σημαντικές εκπτώσεις για τα εξαρτώμενα μέλη

Για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας (ποσοστό έκπτωσης 20% για τον/την σύζυγο, 30%, 40% & 50% στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα, και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά), ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Ασφάλεια και κέρδος στο Full

Με το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health]:

 • Μηδενίζεται ή μειώνεται κατά 50%, το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με την επιλογή του Νοσοκομείου.
 • Μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά 50% σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα,
 • Χορηγείται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το
  πρόγραμμα Full [Health].
 • Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς ιατρικών πράξεων χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως, στα Συμβεβλημένα Νοσοκομεία, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου, εφόσον γίνει χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα.
 • Μειώνεται η απαλλαγή στα έξοδα νοσηλείας, εφόσον γίνει χρήση του κύριου φορέα ασφάλισης.
 • Καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά από τη νοσηλεία.

Ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων της, η Εθνική Ασφαλιστική εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, ώστε να καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη για τη φροντίδα της υγείας, διαφυλάσσοντας την αξία της ασφάλισης διαχρονικά.

Το πρόγραμμα Full [Health] έχοντας την ευελιξία και τη δυνατότητα να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται συνεχώς, με γνώμονα τη βέλτιστη προστασία και κάλυψη των ασφαλισμένων που το εμπιστεύονται, θα είναι πάντοτε δίπλα σας για να ζείτε τη ζωή στο Full!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε, στα Υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, στον πιστοποιημένο ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς +302109099000(από Ελλάδα και εξωτερικό), ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας: www.ethniki–asfalistiki.gr, ή ένα από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.Απόρρητο Απόρρητο