Για να αποφασίσει ο ασφαλισμένος τι αποτελεί προτεραιότητα γι’ αυτόν καλό είναι να συζητήσει πρώτα με τον ασφαλιστή σχετικά με τις ανησυχίες του για την υγεία στο μέλλον, ανάλογα με το οικογενειακό του ιστορικό. Ποιες είναι όμως οι έξτρα καλύψεις που μπορεί να σας χρειαστούν και αξίζει να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό για να τις αποκτήσετε;

Κάλυψη για έκτακτα περιστατικά: Σε περίπτωση αντιμετώπισης του περιστατικού σε ειδικό συνεργαζόμενο νοσηλευτικό ίδρυμα καλύπτονται οι δαπάνες κατά 100% μέχρι ενός ορίου ανά περιστατικό, ανεξαρτήτως του ύψους της απαλλαγής, με την προϋπόθεση ότι έχει προηγουμένως ενημερωθεί το call center της εταιρείας. Εναλλακτικά, αν απευθυνθείτε σε μη συμβεβλημένη κλινική, η εταιρεία θα καλύψει τα αναγνωρισμένα έξοδα που αφορούν ιατρικές αμοιβές, διαγνωστικές εξετάσεις, φαρμακευτική αγωγή ή/και ιατρικές πράξεις πάλι έως κάποιο όριο.

Ασφάλιση για ατύχημα: Προσφέρει κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων από ατύχημα, εντός ή εκτός νοσηλευτηρίου, υψηλά κεφάλαια κάλυψης σε περίπτωση απώλειας ζωής ή ανικανότητας και βοήθεια στην καθημερινότητα μετά από σοβαρό περιστατικό.

Πρωτοβάθμια περίθαλψη: Αν αποφασίσατε να αγοράσετε έξτρα πακέτο για πρωτοβάθμια περίθαλψη, θα εξασφαλίσετε περισσότερες υπηρεσίες πρόληψης και πρωτοβάθμιας περίθαλψης χωρίς κόστος ή σε προνομιακές τιμές, για να φροντίσετε τόσο τη δική σας υγεία όσο και των αγαπημένων σας. Στις υπηρεσίες αυτές, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται check up, προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις, ειδικά πακέτα προληπτικού ελέγχου για παιδιά, προγεννητικοί έλεγχοι ακόμη και οδοντιατρικές πράξεις και φυσικοθεραπείες με σημαντικές εκπτώσεις.

Ασφαλισμένοι που έχουν δηλώσει ως προστατευόμενα μέλη τα ανήλικα παιδιά τους ή έχουν οικογενειακό πακέτο κάλυψης επιλέγουν το συμπληρωματικό πακέτο πρωτοβάθμιας περίθαλψης μόνο και μόνο για να καλύπτουν τα έξοδα των συχνών επισκέψεων στους παιδιάτρους.

Διαβάστε επίσης

Ασφαλιστήριο Υγείας: Οι 4 σημαντικές συμπληρωματικές καλύψεις που πρέπει να έχει

Όλα όσα περιλαμβάνει το καλό ασφαλιστήριο υγείας – Ενημερωθείτε

Έξοδα νοσηλείας: Τρία βήματα για να πετύχετε 100% κάλυψη