Στο νέο τεύχος του περιοδικού ygeia mou -το  ιατρικό εγχειρίδιο με πλούσια θεματολογία για την Υγεία, την Ευεξία, τη Διατροφή, την Άσκηση, την Ψυχολογία και το Παιδί, για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη- μαθαίνουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε υγιείς ψυχικά και σωματικά:

Ποια είναι τα συμπτώματα της Long Covid, της νέας χρόνιας νόσου που μας «κληρονόμησε» η πανδημία του κορωνοϊού; Πέντε κορυφαίοι ειδικοί – περιλαμβανομένης της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα – αναλύουν τη νεοαναδυόμενη χρόνια πάθηση που αφορά όσους νόσησαν από Covid-19.

Τέσσερις ξεχωριστοί άνθρωποι μιλούν στο ygeia mou για τη δωρεά οργάνων, την υπέρτατη πράξη προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Μαθαίνουμε ποια είναι τα απαραίτητα εμβόλια για τον φετινό χειμώνα, ώστε να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας από από το επικίνδυνο «μίγμα» που δημιουργεί η συνύπαρξη εποχικής γρίπης και κορωνοϊού.

Κορυφαίοι ειδικοί αναλύουν πως μπορούμε να προλάβουμε και να αντιμετωπίσουμε νοσήματα-μάστιγες όπως ο σακχαρώδης διαβήτης και ο καρκίνος του μαστού.

Αλλά και πότε το παιδί χρειάζεται ψυχολόγο,

ποια είναι τα «χάπια της χαράς»

και γιατί χάνεται το όριο ανάμεσα στον έρωτα και το σεξ.

Με τη βοήθεια της διατροφής ανακαλύπτουμε γευστικούς τρόπους ρύθμισης του σακχάρου, της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης.

Και βρίσκουμε εναλλακτικούς τρόπους να συνδυάσουμε γυμναστική και ψυχαγωγία.

Τέλος, αναλύουμε τα ασφαλιστικά προγράμματα που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη για να είμαστε ασφαλείς κάθε στιγμή εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Διαβάστε αυτά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα στο περιοδικό ygeia mou με το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου.


Μην το χάσετε!