Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Μάκης Παπαταξιάρχης και τα μέλη του PhRMA Innovation Forum εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, συνιδρυτής της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ.

«Η συνεισφορά του στη φαρμακοβιομηχανία και γενικότερα στο ηθικό επιχειρείν ήταν ανεκτίμητη. H αυθεντικότητα και η αλήθεια της παρουσίας του ως επίσης και η επιχειρηματική οξυδερκής απλότητα που τον συνόδευε ήταν εμβληματικές. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Όσοι υπηρετούμε τον χώρο της Υγείας θα συνεχίσουμε να εμπνεόμαστε από το όραμά του και την καθαρότητα της προσέγγισής του για σταθερή προσφορά στον Έλληνα ασθενή και τη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση του PhRMA Innovation Forum.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, γεννηθείς το 1931, πέθανε την Τρίτη 19 Μαρτίου σε ηλικία 88 ετών έπειτα από δίμηνη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Υγεία». Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 26 Μαρτίου στη Μητρόπολη Αθηνών και η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο, όπου έχει ταφεί και ο αδελφός του, Παύλος Γιαννακόπουλος.