Οι ειδικοί απαντούν πώς να οργανώσετε το σπίτι για να αποφύγετε τη μετάδοση του κορωνοϊούπότε απευθυνόμαστε στους γιατρούς και πότε πάμε στο νοσοκομεία.

Εσείς ρωτάτε, οι ειδικοί απαντούν: Κορυφαίοι επιστήμονες, καθηγητές, γιατροί και άλλοι ειδικοί γύρω από την πανδημία και τις επιπτώσεις της απαντούν για όλα όσα ενδιαφέρουν του πολίτες. Τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας, πώς προφυλάσσονται οι ευπαθείς ομάδες, τι πρέπει να γνωρίζουμε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σε συνθήκες απομόνωσης στο σπίτι τα ερωτήματα γίνονται όλο και συγκεκριμένα: Πώς οργανώνεται μία οικογένεια, τι γίνεται με τις ευπαθείς ομάδες, πώς διατηρούμε το σπίτι μακριά από τον ιό, πώς χειριζόμαστε τα οικιακά σκεύη και άλλα πολλά.

Σήμερα Παρασκευή μιλούν στην εκπομπή: 

– Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής Παθολογίας, Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής και του Τμήματος Λοιμώξεων του ΠΓΣ Πατρών

– Ανδρέας Μελιδώνης, παθολόγος – διαβητολόγος, γενικός γραμματέας Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας.

Στείλτε τώρα στο email onair@themaradio.gr, ή καταθέστε στο τηλέφωνο 2155651046 τις ερωτήσεις ή τις απορίες σας… Ή απλώς αφήνετε εδώ σε μορφή σχολίου οτιδήποτε θέλετε να απαντήσουν οι ειδικοί…

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο ξενοδοχείο «Stanley» για να ελέγξει τους 32 από την Κωνσταντινούπολη

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τις 21.607 οι κλήσεις στο 1110