Μόνο όταν κάθισε στο εδώλιο «θυμήθηκε» ότι ο κίνδυνος μόλυνσης καραδοκεί, ο ιδιοκτήτης ενός Ίντερνετ καφέ που συνελήφθη σε χωριό του Δήμου Ελασσόνας! Πήρε τριήμερη προθεσμία για να δικαστεί, αλλά διατάχθηκε η κράτησή του και τότε εξέφρασε τον φόβο ότι θα «κολλήσει» τον ιό, πράγμα που δεν είχε σκεφτεί όταν άνοιξε το κατάστημά του.

Ο 59χρονος πιάστηκε στα πράσα το βράδυ της Κυριακής, όταν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν έλεγχο στο ανοιχτό παρά την απαγόρευση λειτουργίας Ίντερνετ καφέ και βρήκαν μέσα 12 νεαρούς, οι έξι από τους οποίους χρησιμοποιούσαν τους υπολογιστές. Το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας στο οποίο παραπέμφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, του χορήγησε τριήμερη αναβολή καθώς απουσίαζε ο δικηγόρος του. Όμως, έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως να παραμείνει υπό κράτηση ως την δίκη.

Όταν ο κατηγορούμενος συνειδητοποίησε πως θα περάσει το τριήμερο στα κρατητήρια, διαμαρτυρήθηκε ότι θα… κολλήσει κορωνοϊό, για να εισπράξει την απάντηση της έδρας ότι «και έξω να μένατε κορωνοϊό θα γεμίζατε…» και την σύσταση να συμμορφωθεί με τις οδηγίες της πολιτείας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία»!

Διαβάστε ακόμη

Κορωνοϊός – Κρήτη: Φυλάκιση 18 μηνών και πρόστιμο 3.000 σε καφετζή που άνοιξε το μαγαζί του

Κορωνοϊός: Φυλάκιση ενός έτους και 300 ευρώ πρόστιμο σε 2 από τους συλληφθέντες που παραβίασαν τα μέτρα