Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης απάντησε στην επίθεση που εξαπύλσε σε βάρος του την Παρασκευή ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή την αναμονή της 83χρονης μητέρας του να κάνει PCR test. Ο κ. Πλεύρης επισήμανε πως «η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί», πρόσθεσε πως τελικά η μητέρα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξετάστηκε, ευχόμενος «οι εξετάσεις να είναι καλές» και ζήτησε από τον Πολάκη «εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα, να αφήσει την μητέρα του απέξω»

Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη: «Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί. Οι εξετάσεις, που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε, εύχομαι να είναι καλές και να έχει υγεία. Εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα ο κ Πολακης να αφήσει την μητέρα του απέξω»


Γεωργιάδης: Ο Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε, με ανάρτησή του στο Twitter, στην «επίθεση» που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον Θάνο Πλεύρη, με αφορμή το PCR τεστ της 83χρονης μητέρας του, επισημαίνοντας πως ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ «δεν φρόντισε τόσο καιρό η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα. Ο Θεός μας λυπήθηκε».

Eιδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Θετική στον κορωνοϊό μία εργαζόμενη στο Άσυλο Ανιάτων, αρνητικοί οι πέντε φιλοξενούμενοι

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 47χρονος πατέρας τριών παιδιών σε ΜΕΘ

Εισήγηση της Επιτροπής για επιστροφή ύστερα από πενθήμερη καραντίνα για εργαζόμενους στο Δημόσιο