Γράφει ο Θάνος Μακρογαμβράκης

Θλίψη στο ποίμνιο του ιερού ναού Αγίων Θεοδώρων στις Συκιές Θεσσαλονίκης, σκόρπισε η είδηση του θανάτου από κορωνοϊό του αντιεμβολιαστή ιερέα Διονύσιου Σκαρλάτου, ένα χρόνο μετά το φευγιό του ανιψιού του αρχιμανδρίτη Χριστόφορου επίσης από επιπλοκές του ιού.

Ο Αρχιμανδρίτης Χριστόφορος της ιεράς μονής Αγίας Τριάδος Σπάρμου Ολύμπου είχε χάσει την ζωή στις 27 Ιανουαρίου καθώς είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και νοσηλευόταν για πολλές ημέρες στην Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου Κατερίνης, όπου και κατέληξε.

Διονυσιος1

Ο θάνατος του, όπως αποδείχτηκε δεν αποτέλεσε παράδειγμα για τον θείο του ιερέα Διονύσιο Σκαρλάτο, με αποτέλεσμα ένα χρόνο τώρα εκείνος να παραμένει ανεμβολίαστος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη ο άτυχος ιερέας είχε νοσήσει από κορωνοϊό, ενώ πριν από περίπου δέκα ημέρες είχε φύγει από την ζωή και η μητέρα του.

Την ίδια στιγμή, ένας ακόμη ιερέας του ίδιου Ιερού Ναού δίνει μεγάλη μάχη με τον ιό, όντας διασωληνωμένος εδώ και 20 ημέρες στην ΜΕΘ.
Όπως αποδείχτηκε και οι δυο όχι μόνο ήταν ανεμβολίαστοι, αλλά ανήκαν και στην κατηγορία των αρνητών όπου δε δίσταζαν να μεταφέρουν τις απόψεις τους αυτές και στους πιστούς. Ο τρίτος ιερέας της ενορίας, ο οποίος επίσης δεν είναι εμβολιασμένος, δεν έχει νοσήσει μέχρι στιγμής.

Ειδήσεις σήμερα:

Μετάλλαξη Omicron: Αγγίζει το 70% των ημερήσιων κρουσμάτων στην Αττική

Παραλλαγή Omicron: Ποδαρικό με νέα μέτρα στις 3 Γενάρη – Τι αλλάζει σε εστίαση, εργασία και διασκέδαση