Νέα επίθεση προς τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη εξαπολύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, τονίζοντας πως μετά το αρχικό περιστατικό, υπάρχει και δεύτερος ασθενής με κορωνοϊό ο οποίος δεν μπορεί να λάβει μονοκλωνικά αντισώματα καθώς τον πετάει η πλατφόρμα εκτός.

Όπως γράφει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας με τον ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για ασθενή με χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων. «Στις 21/12 η πλατφόρμα δεν τον δέχονταν γιατί η νόσος του δεν ήταν στις ενδείξεις», λέει ο κ. Πολάκης αναρωτώμενος «Ποιος φαεινός «επιστημονικος»εγκέφαλος άφησε τους βαρείς ΧΑΠιτες εκτός ένδειξης μονοκλωνικων;».

Στην συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση λέγοντας πως το συγκεκριμένο πρωτόκολλο υπάρχει γιατί κατ επιλογή «φέρατε μόνο 2000 και τα δίνετε με το σταγονόμετρο για να μην φανεί η έλλειψη!!!».

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης καλούσε το βράδυ του Σαββάτου τον Θάνο Πλεύρη να δώσει έγκριση προκειμένου την επόμενη ημέρα το πρωί τα μονοκλωνικά αντισώματα να βρίσκονται στα Χανιά.

Κλείνοντας δε, καλούσε τον υπουργό Υγείας να μην πάει σε ρεβεγιόν εάν δεν έλυνε το συγκεριμένο θέμα. «Όλη η ευθύνη είναι πάνω σου και στην ‘επιτροπή των λοιμωξιολογων’», γράφει.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Είσαι γελοίος κι επικίνδυνος»

Εν τω μεταξύ νέο γύρο αντιπαράθεσης επεδίωκε ο Παύλος Πολάκης από προχθές με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, με αφορμή την χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων σε ασθενή από την Τήλο (σ.σ. το πρώτο περιστατικό). Μία υπόθεση στην οποία απάντησε ο κ. Πλεύρης από χθες σημειώνοντας πως είχε ήδη κριθεί θετικά.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τον κ. Πλεύρη να παραιτηθεί σημειώνοντας πως προσπαθεί «να μαζέψει τα αμάζευτα». Όπως έλεγε ο ίδιος παρά το γεγονός πως είχε αλλάξει το πρωτόκολλο και ο συγκεκριμένος ασθενής δικαιούτο να λάβει τα μονοκλωνικά αντισώματα, η σχετική πλατφόρμα δεν είχε «ξεκλειδώσει» τον ΑΜΚΑ του με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ιατροί να καταχωρήσουν το αίτημά του.

Έγραφε στη συνέχεια ο κ. Πολάκης: «Έδωσα το τηλέφωνο του Τσιοδρα στην κορη του ασθενούς που είναι δημαρχος Τηλου ,τον πήρε τηλέφωνο και ο Τσιόδρας της είπε, χθες βράδυ (σ.σ. προχθές) πως το δικαιούται γιατί έχει «αλλάξει το πρωτόκολλο εδώ και δυο μέρες» και να κάνουν αίτηση οι γιατροί!!!.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΤΕΣ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΤΑΝ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ!!!».

Κλείνοντας ο Παύλος Πολάκης καλούσε τον Θάνο Πλεύρη να παραιτρηθεί.

Η ανάρτησή του:

Υπενθυμίζεται πως στις προηγούμενες αναρτήσεις του ο Θάνος Πλεύρης είχε απαντήσει πως το συγκεκριμένο αίτημα είχε ήδη κριθεί θετικά και κατηγορούσε τον Παύλο Πολάκη για «παρεμβάσεις και τραμπουκισμούς».

«Η αίτηση ασθενούς,που επικαλείται ο Πολακης,έχει κριθεί θετικά από την μόνη αρμόδια επιτροπή επειδή πληρούνται οι προϋποθέσεις. Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις,τραμπουκισμοί και φιλικές σχέσεις. Αυτά θα ήταν τα κριτήρια χορήγησης εάν παρέμενε υπουργός ο Πολακης», ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter ο υπουργός Υγείας.

Εν τω μεταξύ όλα ξεκίνησαν όταν απείλησε… θεούς και δαίμονες ο Παύλος Πολάκης ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook ζητούσε να χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα σε ασθενή που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου με κορωνοιό.

Με το γνωστό του ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «αισχρό πρωτόκολλο που αποκλείει» το συγκεκριμένο ασθενή. Όπως έλεγε είναι πατέρας φίλης του και γνωρίζει το ιστορικό του και στην ανάρτησή του απειλεί τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας πως αν δεν χορηγηθούν στον ασθενή μέχρι αύριο το πρωί τα μονοκλωνικά «ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ».

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΟΒΙΝΤ-19 , με 88% κορεσμό στον ατμοσφαιρικό αέρα,76 ετών με νόσο κινητικού νευρώνα ο οποιος ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ!!

Το ΑΙΣΧΡΟ πρωτόκολλο που έχετε βγάλει,αυτόν τον ασθενή τον ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ !!

Ο Ασθενης είναι δις εμβολιασμενος και έκανε και την τριτη δόση πριν 4 μέρες και είναι στην τριτη μερα από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Είναι πατερας φίλης μου γι αυτό ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!

Αύριο το πρωί αν δεν είναι τα μονοκλωνικά στη Ρόδο για να του δοθεί η ευκαιρία να επιβιώσει ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!

Περιμενω μέχρι το μεσημέρι αύριο να τα έχει παρει!

ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ, από την επιτροπή των λοιμωξιολογων μεχρι τον ΠΛΕΥΡΗ και το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Παυλος Πολακης
Πρ αναπλ Υπ Υγειας Χειρουργος εντατικολόγος .

polakis
polakis

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα νοσοκομεία «Γιώργος Γεννηματάς» και «Σωτηρία» επισκέφθηκε η Μίνα Γκάγκα

Πρόστιμα €300 για μη χρήση μάσκας επέβαλε η αστυνομία σε 502 περιπτώσεις, την πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων

Αντιεμβολιαστής κόλλησε επίτηδες κορωνοϊό για να πάρει πιστοποιητικό – Κόλλησε την μητέρα του, η οποία πέθανε