Με μία συγκινητική ανάρτηση, ένας κάτοικος της Λάρισας αποχαιρετά την 57χρονη φίλη του, που χάθηκε από κορωνοϊό χωρίς να έχει εμβολιαστεί, λέγοντας πως το εμβόλιο θα την έσωζε γιατί ήταν υγιέστατη.

Η εκλιπούσα, όπως αναφέρει το thessaliatv.gr αφήνει πίσω της τα παιδιά της, την μητέρα της, τα εγγόνια της, τον αδερφό της, ανίψια, φίλους και λοιπούς συγγενείς.  Η κηδεία της τελέστηκε χθες Πέμπτη στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) στη Λάρισα.

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο εν λόγω άνδρας κατηγορεί τον εαυτό του λέγοντας: «Δεν με συγχωρώ, που σκεφτόμουν να κάνουμε μια προσπάθεια, αλλά δεν έγινε. Χθες όλη μέρα σκεφτόμουν….δεν μπορεί ρε γαμώτο, δεν γίνεται να έχει “φύγει”. Δεν το χωνεύω με τίποτα».

Μιλώντας για το εμβόλιο λέει «πιο πιθανά θα σε έσωζε, γιατί ήσουν και υγιέστατη. Θα ήσουν εδώ», ενώ τονίζει πως «δεν μπορώ να ευχηθώ καλούς παραδείσους και παρεμφερή διάφορα, δεν τα πιστεύω. Έπρεπε να ήσουν εδώ, χάθηκες για βλακείες, παραφιλολογίες και μυθεύματα».

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Ξανθομαλούσα σε έλεγα…

Δύσκολη μέρα. Κηδεύεσαι λέει. Δεν μπορεί μωρέ, ψέμματα είναι… Τρία χρόνια και… κολλητοί, εντελώς κολλητοί, πιο κολλητοί δεν γίνεται. Μετά κάποια έγινε και οι δρόμοι τράβηξαν χώρια.

Δεν με συγχωρώ, που σκεφτόμουν να κάνουμε μια προσπάθεια, αλλά δεν έγινε. Χθες όλη μέρα σκεφτόμουν….δεν μπορεί ρε γαμώτο, δεν γίνεται να έχει “φύγει”. Δεν το χωνεύω με τίποτα.
Το εμβόλιο πιο πιθανα θα σε έσωζε, γιατί ήσουν και υγιέστατη. Θα ήσουν εδώ.

Δεν μπορώ να ευχηθώ καλούς παραδείσους και παρεμφερή διάφορα, δεν τα πιστεύω. Έπρεπε να ήσουν εδώ, χάθηκες για βλακείες, παραφιλολογίες και μυθεύματα.

Γιατί τώρα τα λέω αυτά και όχι ένα “καλο ταξίδι” και να ξεμπερδέψω; Μονολογώ στην ουσία, σε εμένα τα λέω και, λέω, μήπως φανώ και χρήσιμος.

Χθες η παρέα ήταν αναστατωμένη, μιλήσαμε αρκετοί στα τηλέφωνα. Ο χαμός σου ώθησε ήδη 2 φίλες να τρέχουν χθες κιόλας να κλείσουν ραντεβού.

Άλλες 2-3 τις έβρισα, έχοντας το θάρρος, και είπα να τσακιστούν να εμβολιαστούν. Γιατί δεν θέλω να χάσω άλλες φίλες, άλλους δικούς μου χωρίς λόγο. Το χρωστάμε στον εαυτό μας και στους δικούς μας. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ…»

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Κατακλύζουν» τα νοσοκομεία οι εξηντάρηδες – Χριστούγεννα με 650 – 700 διασωληνωμένους

Δεν υπάρχουν VIP για τους γιατρούς στο κρεβάτι του πόνου, ξεκαθαρίζει η Παγώνη

Άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμού για παιδιά 5-11 ετών