Αλύπητα χτυπά ο κορωνοϊός τους ανεμβολίαστους, καθώς, όπως εχουν δείξει τα στοιχεία των τελευταίων ημερών, οι ΜΕΘ γεμίζουν από ασθενείς που δεν έχουν θωρακιστεί με εμβόλιο, ενώ και νεαρής ηλικίας νοσήσαντες από τη νόσο Covid-19 καταλήγουν στα νοσοκομεία

Άλλη μία οικογενειακή τραγωδία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Φθιώτιδα. Μετά τη μητέρα και έναν γιο, πέθανε και ο άλλος γιος, ο οποίος ήταν γιατρός και νοσηλευόταν σε ΜΕΘ. Όλοι τους ήταν ανεμβολίαστοι.

Ο συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός από τη Φθιώτιδα, σε ηλικία 66 ετών κατέληξε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία, από επιπλοκές που του προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Πριν από δύο εβδομάδες είχε πεθάνει από κορονοϊό ο 63χρονος αδελφός του, ενώ στις 13 Οκτωβρίου είχε νικηθεί από τη νόσο Covid19 και η 91χρονη μητέρα τους.

Σύμφωνα με το lamiareport, η σύζυγος του 66χρονου στρατιωτικού γιατρού αποκάλυψε ότι τόσο ο άνδρας της, όσο και η μητέρα του δεν είχαν εμβολιαστεί, καθώς είχαν επηρεαστεί από τον ίδιο ότι ο κορονοϊός είναι μια ίωση, όπως όλες οι άλλες.