Δραματική είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπως δήλωσε στο evima.gr, γιατρός του νοσοκομείου, εκπέμποντας σήμα κινδύνου καθώς οι ΜΕΘ είναι πλήρεις και δεν μπορούν να δεχθούν άλλα περιστατικά.

Όπως είπε ο ίδιος, η κατάσταση στο νοσοκομείο θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη. Και αυτό γιατί οι γιατροί δεν θα μπορούν να εισάγουν σε ΜΕΘ ασθενείς που θα πρέπει να διασωληνωθούν.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτή την στιγμή στην ΜΕΘ νοσηλεύονται 12 ασθενείς με Covid και δεν υπάρχει καμία κενή. Ενώ παράλληλα στην κλινική ήπιας νοσηλείας, νοσηλεύονται 19 ασθενείς.

Δύο ακόμη θάνατοι ασθενών από επιπλοκές του κορωνοϊού καταγράφηκαν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Πρόκειται για έναν 87χρονο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Παρασκευής στη ΜΕΘ covid του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας όπου και νοσηλευόταν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας από την Στροφυλλιά, νοσηλευόταν στην ΜΕΘ από τις 20 Αυγούστου, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Επιπλέον, χθες Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, ένας 83χρονος από την Χαλκίδα, ο οποίος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, έχασε τη ζωή του μετά από επιπλοκές λόγω του κορωνοϊού. Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της πόλης κι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Πηγή: evima.gr