Σήμερα Τετάρτη, 1η Σεπτεμβρίου, ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού, εκτός των γιατρών, ώστε να καλυφθούν τα κενά τα οποία θα δημιουργηθούν. Όσοι επιλεγούν θα αντικαταστήσουν εργαζομένους στην Υγεία που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για λίγες ημέρες.

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού, ενεργοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 1-9-2021 στις 15.00  και η διαδικασία υποβολής θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 8-9-2021 στις 15.00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο https://loipoepikouriko.moh.gov.gr/Home.aspx

Από σήμερα 1 Σεπτεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα όπου οι ανεμβολίαστοι γιατροί θα μπορούν να λάβουν την πρώτη ή μοναδική δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό καθώς αφορά στην εφαρμογή του νόμου για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των επαγγελματιών υγείας σε δημόσιες, ιδιωτικές και δημοτικές μονάδες – μπορεί κάποιος να εμβολιαστεί και αργότερα. Ο φορέας επιβάλλει το ειδικό διοικητικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Για τους υποψήφιους όπου είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται για την προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των οδηγιών, καθώς έχουν υπάρξει αλλαγές. Παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Επισημαίνεται ότι έχει αλλάξει το περιεχόμενο της Υπεύθυνης Δήλωσης (iv). Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία.

epikouriko-proslipseis-platforma

Ειδήσεις σήμερα:

Αναστολή εργασίας για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Η καμπάνα χτυπά για 10.000 εργαζόμενους

Τζανάκης: Ο κίνδυνος που υπάρχει αν νοσήσει παιδί με κορωνοϊό – Πώς θα είναι τα πράγματα τον Σεπτέμβριο

Μετάλλαξη «M»: Συναγερμός από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τη νέα παραλλαγή της Covid-19