Νέο σόου από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, που πήρε τη ντοντούκα να πει στους εργαζόμενους πως μόνο αυτή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εργάζεται για τα δικαιώματά τους.

Αυτή τη φορά ο κύριος Πολάκης απευθύνθηκε στις καθαρίστριες που έχουν συγκεντρωθεί στο υπουργείο Υγείας και ζητούν να μην απολυθούν όταν λήξουν οι συμβάσεις τους. Εκεί βρίσκονται και τα σωματεία τους, όπως και η ΠΟΕΔΗΝ, με τον πρόεδρό της Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος έχει στραφεί και δικαστικά κατά του Παύλου Πολάκη.

Περίπου στις 11 το πρωί έφτασε ο υπουργός με τη μηχανή του στο υπουργείο και όταν τον είδαν οι συγκεντρωμένοι, θέλησαν να τους μιλήσουν. Με το γνωστό του ύφος, ζήτησε την ντουντούκα των εργαζομένων και άρχισε να απευθύνει τον μονόλογό του, προκειμένου να ζητήσει «τυφλή εμπιστοσύνη» πως αυτός εργάζεται για τα δικαιώματά τους.

Στις παρατηρήσεις του κυρίου Γιαννάκου πως πρέπει να τους ακούσει, απαντούσε με πλήρως απαξιωτικό και ειρωνικό ύφος, λέγοντας «σταμάτα μωρέ, το βρήκες το υπουργείο», ενώ αφού τελείωσε τον λόγο του, τους γύρισε την πλάτη, χωρίς καν να τους ακούσει. Έξαλλος ο Μιχάλης Γιαννάκος φώναζε: «Έτσι κάνουν μωρέ, έτσι κάνουν;», χωρίς να λάβει απάντηση…

polakis-robes-dyo
polakis-robes-ena
polakis-robes-tria
polakis-ntoyntoyka-ena

 

polakis-robes-ena
polakis-robes-tria