Η Y-Logimed, μέλος του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, Hellenic Healthcare Group, σύναψε νέα συνεργασία με τον καταξιωμένο Κατασκευαστικό Οίκο Ella CS Τσεχίας για την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου Μεταλλικών και Βιοδιασπώμενων Stents ERCP & Πνευμονολογίας.

Τα προϊόντα της Ella CS είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας επιστημονικής έρευνας, έχουν αποσπάσει διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας, με αναφορές στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία, στα μεγαλύτερα παγκόσμια και ευρωπαϊκά συνέδρια. Κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ευρώπη, και για πάνω από 30 χρόνια διακινούνται στην παγκόσμια αγορά.

Με τη συνεργασία αυτή, η Y-Logimed διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά το χαρτοφυλάκιο καινοτόμων προϊόντων της Ella CS, αμιγώς Μεταλλικών Stents ERCP & Τραχείας, τα οποία προσφέρουν λύσεις σε μια πληθώρα κλινικών περιπτώσεων, του μοναδικού πλήρως Βιοδιασπώμενου Stent Οισοφάγου BD Stent, καθώς και Custom-Made Stents για ειδικές κλινικές εφαρμογές, παρέχοντας εξειδικευμένες, καινοτόμες προϊοντικές λύσεις στους επαγγελματίες υγείας που συντελούν στην αισθητή βελτίωση της ποιότητας ζωής χιλιάδων ασθενών.

Το Τμήμα του Ενδοχειρουργικού Τομέα, υπό την Εμπορική Διεύθυνση της Y-Logimed απαρτίζεται από στελέχη με υψηλή εξειδίκευση και τεχνική κατάρτιση. Με παρουσία σε όλη την Ελλάδα και εξέχουσα θέση στην αγορά των υλικών Επεμβατικής Γαστρεντερολογίας & ERCP παρέχει στους επαγγελματίες υγείας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εξελιγμένων θεραπευτικών λύσεων, εξειδικευμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συνεχή εκπαίδευση.