Για τη Eurolife FFH, κάθε σπίτι έχει πολύ μεγάλη αξία. Γι’ αυτό, με σκοπό να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στους ασφαλισμένους της, προσθέτει στα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας MultiHome Ευέλικτο και MultiHome Ολοκληρωμένο, τη δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένων καλύψεων χωρίς απαλλαγή. Με αυτό τον τρόπο, ο ασφαλισμένος δεν συμμετέχει καθόλου στα έξοδα που αφορούν τις συγκεκριμένες καλύψεις, καθώς τα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η Eurolife FFH.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας MultiHome Ευέλικτο και MultiHome Ολοκληρωμένο, μπορούν να προστατέψουν το σπίτι τους από πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, κλοπή από διάρρηξη, διαρροή νερού από σωληνώσεις, αστική ευθύνη προς γείτονες από πυρκαγιά ή έκρηξη, οικογενειακή αστική ευθύνη, αστική ευθύνη από διαρροή νερών, θραύση ειδών υγιεινής και θραύση σωληνώσεων & έξοδα εντοπισμού, έχοντας τη δυνατότητα επιλογής χωρίς απαλλαγή. Αν ο ασφαλισμένος επιλέξει «χωρίς απαλλαγή» για οποιαδήποτε από τις παραπάνω καλύψεις, τότε η επιλογή του θα εφαρμόζεται υποχρεωτικά στο σύνολο των βασικών και προαιρετικών καλύψεων, για τις οποίες παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH προφέρουν βασικές αλλά και πρόσθετες προαιρετικές καλύψεις, προκειμένου οι ασφαλισμένοι της να μπορούν να προστατεύσουν ολοκληρωμένα το χώρο που ζουν. Επιπροσθέτως, παρέχουν ένα σύνολο υπηρεσιών όπως αντικατάσταση περιουσιακών στοιχείων και υπηρεσία άμεσης επέμβασης 24/7 με εξειδικευμένους επαγγελματίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, μέσα από το δίκτυο συνεργείων που συνεργάζεται η εταιρεία, αναλαμβάνει την επισκευή ζημιών με 6μηνη εγγύηση εκτέλεσης εργασιών.

Η δυνατότητα προσθήκης καλύψεων χωρίς απαλλαγή είναι διαθέσιμη από σήμερα στους νέους πελάτες που επιθυμούν να ασφαλίσουν αποτελεσματικά το σπίτι τους από απρόοπτα γεγονότα. Παράλληλα, απευθύνεται και τους υφιστάμενους πελάτες εφόσον το δηλώσουν στην εταιρεία κατά την ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους.

Αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την αποζημίωση των ασφαλισμένων της σε συγκεκριμένες καλύψεις, η Eurolife FFH τηρεί τη δέσμευσή της να εμπλουτίζει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει, με στόχο να εξυπηρετεί πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των ανθρώπων που την εμπιστεύονται. Δίνει αξία στην ιδιωτική ασφάλιση κατοικίας και επενδύει στην ανάπτυξη λύσεων που ενθαρρύνουν τους πελάτες της να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH εδώ