Η Anytime, συνεπής στη δέσμευσή της να προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα, αυτές τις γιορτές στόλισε το δικό της δέντρο των ευχών, στο οποίο η ευχή κάθε εργαζόμενου αντιστοιχεί σε μια δενδροφύτευση η οποία θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all τους πρώτους μήνες του 2023, συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη ευχή όλων μας για ένα πιο βιώσιμο και αισιόδοξο μέλλον.

Και φέτος, οι πράξεις που κάνουν θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων ήταν προτεραιότητα για την Anytime. Μέσα στο 2022, βοήθησε 160.608 οδηγούς αυτοκινήτων στον δρόμο, εξυπηρέτησε 237.500 κλήσεις, πρόσφερε περισσότερα από 200 δώρα και 1 ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη μεγάλη κοινότητα που έχει δημιουργήσει στα social media. Επιπλέον, πρωτοπόρησε με προγράμματα που ξεπερνούν τα παραδοσιακά όρια ασφάλισης, αγκάλιασε την ηλεκτροκίνηση και τη μικροκινητικότητα και στήριξε οργανισμούς που προσφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους περισσότερα για το κοινό καλό.

Με περισσότερα από 550.000 ασφαλισμένα οχήματα και κατοικίες σε Ελλάδα και Κύπρο και ποσοστό ικανοποίησης πελατών 96%, η Anytime συνεχίζει να πρωτοπορεί με πρωτοβουλίες που προάγουν τη βιωσιμότητα και την υπεύθυνη οδήγηση. Συγκεκριμένα, μόνο το 2022 η Anytime δημιούργησε το 1ο «πράσινο» πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου, το Short Drive, που επιβραβεύει με χαμηλότερα ασφάλιστρα τους οδηγούς που κάνουν περιορισμένη χρήση του αυτοκινήτου τους και αντισταθμίζει
τους εκπεμπόμενους ρύπους των συγκεκριμένων οχημάτων σε φιλικά περιβαλλοντικά έργα.

Επίσης, βράβευσε την ασφαλή οδήγηση μέσω του προγράμματος και της εφαρμογής Smart Drive, ενισχύοντας την κοινωνική υπευθυνότητα των οδηγών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν Smart Points στις ΜΚΟ Παιδικά Χωριά SOS, Make Roads Safe Hellas, Οργάνωση ΓΗ.

Παράλληλα, συνέβαλε ενεργά στην περίθαλψη πυρόπληκτων και άγριων ζώων, υποστηρίζοντας τους οργανισμούς Anima και Dog’s Voice και στήριξε το έργο της Power of a Flower, της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης νέων με ιδιαιτερότητες, αλλά και της Wise Greece, της μη κερδοσκοπικής κίνησης που προωθεί τα προϊόντα των μικρών Ελλήνων παραγωγών και με το κέρδος από την πώλησή τους στηρίζει ανθρώπους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας. Και το 2023, η Anytime θα συνεχίσει να εστιάζει σε δράσεις περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευαισθητοποίησης και προσφοράς και στο όραμά της για έναν κόσμο με ανθρώπους που απολαμβάνουν με μεγαλύτερη ασφάλεια, αισιοδοξία και χαρά την καθημερινότητά τους.

Δείτε εδώ το video με τις ευχές των ανθρώπων της Anytime.

Mάθετε περισσότερα στο www.anytime.gr.