Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για την κοινωνία μας, που η κατ’ οίκον ιατρική και νοσηλευτική υποστήριξη ασθενών είναι πιο αναγκαία από ποτέ, η εταιρεία GENESIS Pharma υποστηρίζει οικονομικά το έργο της ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ, ως χορηγός της δραστηριότητάς της, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία.

Η οικονομική στήριξη αφορά στην υποστήριξη του προγράμματος «Νοσηλεία στο σπίτι» που υλοποιεί η ΝΟΣΗΛΕΙΑ, το οποίο παρέχει δωρεάν ιατρονοσηλευτική φροντίδα στο σπίτι, σε χρονίως πάσχοντες ασθενείς που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ είναι πιστοποιημένος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2001 και αγωνίζεται για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου παρέχοντας δωρεάν κατ’ οίκον νοσηλεία και φροντίδα σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα που δυσκολεύονται να μετακινηθούν είτε λόγω της νόσου ή της ηλικίας τους.

Η εταιρεία GENESIS Pharma δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας και ειδικότερα στην προώθηση, πώληση και διανομή φαρμακευτικών προϊόντων βιοτεχνολογίας από το 1997.