Μια ακόμη διάκριση για την πρωτοπορία και καινοτομία, που χαρακτηρίζει την ψηφιακή εργαλειοθήκη της, πρόσθεσε η INTERAMERICAN στο ενεργητικό της. Η εταιρεία βραβεύθηκε για την εφαρμογή Medi ON στα Mobile Excellence Awards 2020. Το Medi ON συνδυάζει τη σύγχρονη αντίληψη για ψηφιακή Υγεία με την εκ των πραγμάτων ανάγκη ανταπόκρισης στις ιδιαίτερες ανάγκες της πανδημίας του κορωνοϊού και την εταιρική υπευθυνότητα. Η εφαρμογή διακρίθηκε με silver βραβείο στις Κλαδικές Mobile Εφαρμογές, στην ενότητα των εφαρμογών για τις Υπηρεσίες και τη Διακυβέρνηση και στην κατηγορία για την Υγεία.

Η εκδήλωση, που οργανώθηκε για 6η συνεχή χρόνια από τη Boussias Communications με την τιμητική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν «ELTRUN» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανέδειξε τις πιο καινοτόμες εφαρμογές, υπηρεσίες, projects, εταιρείες και πρακτικές σε όλο το φάσμα του Mobile Business. Βραβεύτηκαν τα πιο αξιόλογα έργα και δράσεις που πραγματοποιούνται για κλαδικές mobile εφαρμογές, mobile επιχειρηματικές εφαρμογές, έργα σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών, τεχνολογιών και υποδομών.

Με από τα βραβεία, αναδεικνύεται η τοποθέτηση του mobile ως βασικού εργαλείου του ψηφιακού μετασχηματισμού και της πελατοκεντρικότητας των επιχειρήσεων. Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής αξιολόγησαν τις υποψηφιότητες μέσω του online συστήματος των Mobile Excellence Awards 2020. Επισημαίνεται ότι η INTERAMERICAN έχει διακριθεί κατ’ επανάληψη στον θεσμό.

Η εταιρεία, με πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα ασφαλίσεων Υγείας, έχει εντείνει το ενδιαφέρον της για την ψηφιακή υγεία και την τηλεϊατρική. Η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, ώθησε την INTERAMERICAN και σε αναζήτηση λύσεων για τον εξ αποστάσεως έλεγχο και τη διαχείριση συμπτωμάτων της COVID-19, με τη λειτουργία της πλατφόρμας Medi ON για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Διεθνώς, πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή ελέγχου συμπτωμάτων που έχει επικυρωθεί επιστημονικά, με ακρίβεια 91,3%. Νοσοκομεία και ινστιτούτα σε Ευρώπη και Αμερική συνεχίζουν σταθερά τις κλινικές μελέτες για την ακρίβεια των αξιολογήσεων. Η εν λόγω εφαρμογή έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 4.000.000 αξιολογήσεις συμπτωμάτων, οι οποίες μέσω της μηχανικής μάθησης (machine learning) εξελίσσουν τον αλγόριθμο και βελτιώνουν διαρκώς την ακρίβεια των απαντήσεων σε οποιοδήποτε σύμπτωμα υγείας.

Τα στοιχεία που συμπληρώνει ο ασθενής στην πλατφόρμα Medi ON είναι απόρρητα και η INTERAMERICAN δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά, συνεπώς δεν επηρεάζουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που ο ίδιος χρήστης διαθέτει στην εταιρεία. Οι μοναδικές δυνατότητες του Medi ON το καθιστούν ιδιαίτερα χρήσιμο σε γονείς και οικογένειες, φοιτητές, εργαζομένους και σε κάθε πολίτη που είναι ανοικτός στη χρήση εφαρμογών για κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ, ενώ η διαδικασία χρήσης περιλαμβάνει πολύ απλά βήματα για τον ασφαλισμένο. Προς το παρόν, η εφαρμογή διατίθεται μόνο σε ασφαλισμένους στην INTERAMERICAN.

Με αυστηρή τήρηση των περιοριστικών μέτρων, η απονομή πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου και το βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους της εταιρείας οι Μ. Φραγκουλόπουλος, Corporate Marketing Leader και Γ. Ντόντος, στέλεχος του τομέα ασφαλίσεων Υγείας.

Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Corporate Marketing Leader και Γιώργος Ντόντος, στέλεχος του τομέα ασφαλίσεων Υγείας, κατά την παραλαβή του βραβείου για το Medi ON