Στις 20 – 22 Απριλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το 38ο Συνέδριο Κλινικής Καρδιολογίας, που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, σε συνεργασία με την Α′ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, με υβριδικό τρόπο, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν 19 Συνεδρίες και Διαλέξεις με τη συμμετοχή διακεκριμένων Καρδιολόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα πιο σύγχρονα θέματα σε ότι αφορά στην πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων σήμερα. Στο πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει ενταχθεί ομιλία: «Εις μνήμην Παύλου Τούτουζα», εμπνευστή του Συνεδρίου, με τη συμμετοχή του διεθνούς φήμης ομογενή Καθηγητή George Dangas, από τη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και απευθύνεται τόσο σε ειδικευμένους όσο και σε ειδικευόμενους Καρδιολόγους, Παθολόγους, Νοσηλευτές και Φοιτητές.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να διασφαλίσει στους συμμετέχοντες έγκυρη ενημέρωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ