Οι «Φίλοι της Μέριμνας» ανοίγουν την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων Εορταγορών με το παραδοσιακό, Φιλανθρωπικό Βazaar τους, που είναι γνωστό για την πλούσια ποικιλία των αντικειμένων και, κυρίως, για τις καταπληκτικές ευκαιρίες που διαθέτει σε ρούχα και αξεσουάρ!

Οι «Φίλοι της Μέριμνας», το Σωματείο μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που ιδρύθηκε για να προσφέρει στήριξη στους σκοπούς της «Μέριμνας» και στα παιδιά που χρειάζονται τις υπηρεσίες της, μας περιμένουν στο 18ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Βazaar που διοργανώνουν και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Όσοι βρεθούμε εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μοναδική, γιορτινή ατμόσφαιρα και να περιηγηθούμε σε ένα πολύχρωμο «παζάρι», που θυμίζει παριζιάνικη ανοιχτή αγορά και προσφέρει μια καταπληκτική ποικιλία από πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, πολλές γλυκές λιχουδιές -όπως αρωματικές σπιτικές μαρμελάδες- γούρια κι ένα σωρό υπέροχα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, καθώς και μια εκλεκτή συλλογή από εξαιρετικά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα – όλα σε πολύ προσιτές τιμές.

Φέτος τo «La Chocolatiere» μας καλωσορίζει με το βανάκι του στην είσοδο του Ζαππείου για έναν απολαυστικό καφέ και θα μας περιμένει στο εσωτερικό café του Bazaar για μια ζεστή στάση πριν και μετά τις αγορές μας.

Μεγάλες είναι οι εκπλήξεις και στη λαχειοφόρο αγορά του Χριστουγεννιάτικου Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας», με ξεχωριστά και ιδιαίτερα δώρα, όπως ταξίδια, ποδήλατα, διαμονές σε ξενοδοχεία, καλλυντικά, και πολλά άλλα.

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του Βazaar, είναι:

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, 15.00 – 20.00
Σάββατο 19 Νοεμβρίου, 10.00 – 20.00 &
Κυριακή 20 Νοεμβρίου, 10.00 – 17.00

Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις του Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας», θα διατεθούν για το έργο και τις υπηρεσίες που προσφέρει δωρεάν η «Μέριμνα»:

• «Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι»: Εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα (παιδίατροι, νοσηλευτές, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός) προσφέρει ιατρονοσηλευτικές και ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες κατ οίκον, στο παιδί που πάσχει από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή του ασθένεια, στηρίζοντας παράλληλα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, αλλά και όσων παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του.

• «Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ψυχολογική στήριξη από εξειδικευμένους ψυχολόγους στο παιδί-έφηβο και την οικογένειά του, που πενθούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου.

Επικοινωνία:

«Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00 | Τηλ. 210 6842833, κα Χριστίνα Ποτήρη.
info@friendsofmerimna.gr | https://www.friendsofmerimna.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/FiloiTisMerimnas

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Σύνταγμα»