Στο Βόλο συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του ήπατος «Δουλεύει για Σένα», του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας».

close icon

VIDEO: YGEIAMOU

Η εκστρατεία έλαβε δράση στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Αθήνα το προηγούμενο διάστημα, και τώρα σειρά έχει η πρωτεύουσα της Μαγνησίας ενώ θα συνεχιστεί η δράση στη Βέροια.

Κατά τη διάρκεια των δράσεων της καμπάνιας διοργανώνονται εβδομαδιαίες υπαίθριες δράσεις. Στον Βόλο η δράση θα λάβει χώρα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, η οποία περιλαμβάνει μοίρασμα φυλλαδίων της καμπάνιας σε περαστικούς, ενώ όσοι περαστικοί επιθυμούν μπορούν να απαντήσουν σε σύντομο και αυστηρά ανώνυμο ερωτηματολόγιο αξιολόγησης κινδύνου για τον καρκίνο του ήπατος.

Η ενέργεια θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 και μεταξύ των ωρών 17:00 – 20:00.

Επιπλέον θα διενεργούνται δωρεάν εξετάσεις ελαστογραφίας ήπατος στα γραφεία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Μαγνησίας (Τάκη Οικονομάκη 51) όλη την εβδομάδα μεταξύ των ωρών 10:00 – 17:00. Όποιος επιθυμεί να κλείσει ραντεβού, μπορεί να καλεί στο 211 0122 102.