Ημερίδα με θέμα «Επιθετικότητα και βία, εντός και εκτός οικογένειας, στην ελληνική πραγματικότητα» θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου στην Αθήνα, από την Ελληνική Εταιρεία Ψυχικής Υγιεινής και Νευροψυχιατρικής του Παιδιού (Ε.Ε.Ψ.Υ.Ν.Π.), σε συνεργασία με το Π.Μ.Σ. «Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων» και την Παιδοψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ, στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Η βία και η επιθετικότητα, προς τον εαυτό και τους άλλους, φαίνεται να παίρνουν τα τελευταία χρόνια ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις σε όλα τα επίπεδα (οικογένεια, σχολείο, κοινωνία κλπ.), και όχι μόνο στη χώρα μας. Ως ειδικοί ψυχικής υγείας που ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με το φαινόμενο στην επαγγελματική, και όχι μόνο, ζωή μας προβληματιζόμαστε και θέλουμε να αναδείξουμε το σοβαρό αυτό θέμα μαζί με συναδέλφους μας επιστήμονες άλλων κλάδων.

Η Επιστημονική Ημερίδα αποσκοπεί στην ενημέρωση των ειδικών υγείας, ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικών και άλλων επιστημόνων με εισηγήσεις βασισμένες στην κλινική και ερευνητική εμπειρία τους, καθώς και τη σύγχρονη τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο Αμφιθέατρο Βιβλιοθήκης Επιστημών Υγείας, Μ. Ασίας & Δήλου 1, Γουδή Αθήνα

Ώρες: 8:30 π.μ.- 17:00 μ.μ.

Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Εγγραφής στα eepynp@gmail.com και http://eepynp.pblogs.gr/