Η Β΄ Καρδιολογική Κλινική του Metropolitan General, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, διοργανώνει Ημερίδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων, για δεύτερη συνεχή χρονιά την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής (Λεωφ. Μεσογείων 264, Χολαργός).

Στόχος της Ημερίδας είναι η ορθή και σφαιρική ενημέρωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η κα Ευδοκία Πετροπούλου, Καρδιολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, Διευθύντρια Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής Metropolitan General και ο κ. Νεκτάριος Πιλάτης, Επεμβατικός Καρδιολόγος, Διευθυντής Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής και Επιστημονικός Υπεύθυνος Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου Metropolitan General.

Παράλληλα, θα συμμετέχουν ως πρόεδροι και ομιλητές, διακεκριμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων. Θεματικοί άξονες του συνεδρίου είναι οι αρρυθμίες, η στεφανιαία νόσος, ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ και καρδιά, οι φλεγμονώδεις παθήσεις της καρδιάς, οι βαλβιδοπάθειες, οι συνοσηρότητες των καρδιαγγειακών νοσημάτων καθώς και καρδιο-ογκολογικά θέματα.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων αλλά και σε απλούς πολίτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά, δεδομένου ότι οι καρδιαγγειακές παθήσεις αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου στις αναπτυγμένες χώρες.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ: https://bit.ly/2DY1d4O

Πληροφορίες: 210 650 2990 (κα Τατιάνα Αδαμοπούλου)