Η Herbalife Nutrition, πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει προϊόντα με συστατικά άριστης ποιότητας στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής, παρουσιάζει το νέο της προϊόν, Formula 1 Sport, ένα νόστιμο, υγιεινό και ισορροπημένο υποκατάστατο γεύματος, ειδικά σχεδιασμένο για όσους αθλούνται και για όσους αγαπούν τον έντονο και δραστήριο τρόπο ζωής.

Το νέο προϊόν περιέχει ένα εξαιρετικό μίγμα πρωτεϊνών γάλακτος, εδώδιμων ινών, βιταμινών και μετάλλων για να υποστηρίξει την καθημερινή πρόσληψη πρωτεϊνών και αποτελείται από vegan συστατικά, δεν περιέχει γλουτένη, χωρίς τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ουσίες. Μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την επίτευξη ισορροπίας μεταξύ της διατήρησης μιας υγιεινής διατροφής, της επίτευξης τον στόχων τους σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και του πολυάσχολου τρόπου ζωής που ακολουθούν.

Συγκεκριμένα, το νέο Formula 1 Sport περιέχει 19 γρ. υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και προσδίδει 5 γρ. εδώδιμων ινών και περισσότερο από το ένα τρίτο της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σε 25 βιταμίνες και μέταλλα, όπως οι βιταμίνες C, E και το σελήνιο, τα οποία συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Επιπλέον, περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της λευκίνης, ενός από τα Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας (BCAA).

Το νέο Formula 1 Sport είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο από τον Ανεξάρτητο Διεθνή Φορέα Informed Sports, ώστε η κατανάλωση του από επαγγελματίες αθλητές να είναι απόλυτα ασφαλής.

ΧΡΗΣΗ:
Απολαύστε καθημερινά ένα ρόφημα Formula 1 Sport ως ένα θρεπτικό υποκατάστατο γεύματος. Αναμίξτε δύο scoops (26g) σκόνης του Formula 1 Sport με 250ml κρύο, ημι-αποβουτυρωμένο γάλα (1.5% λιπαρά) ή για μία vegan και χωρίς γαλακτοκομικά εκδοχή, αναμίξτε με 250ml εμπλουτισμένου ροφήματος σόγιας.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ / ΤΙΜΗ:
Νέο Formula 1 Sport της σειράς Herbalife24 σε συσκευασία 550gr/ Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής με Φ.Π.Α.: 64,64€

Τροφοδότησε τον Αθλητή που έχεις μέσα σου με το Formula 1 Sport!

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.weareherbalifenutrition.gr