Καλείται να ανταπεξέρχεται καθημερινά σε πολλαπλές υποχρεώσεις και ευθύνες, χωρίς να μπερδεύεται, να εξουθενώνεται ή να χάνει την ισορροπία της. Το πλέον πολυπράγμον ον στη σύγχρονη εποχή, καλείται να παίξει ταυτόχρονα πολλούς διαφορετικούς και απαιτητικούς ρόλους κρατώντας δύσκολες ισορροπίες, που συχνά διαταράσσονται. Ουσιαστικά, όλοι απαιτούν από τη γυναίκα να εμφανίζει ένα κράμα θέλησης, δύναμης, προσπάθειας, κουράγιου, υπομονής και επιμονής, να ανταπεξέρχεται σε αρκετές κι ετερόκλητες δραστηριότητες. Προφανώς αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβαίνει αυτονόητα ούτε πρέπει να αποδίδεται μόνο στη φύση της (το προσδόκιμο ζωής των γυναικών στην Ελλάδα είναι μεγαλύτερο από των ανδρών, κατά πέντε περίπου χρόνια και ανέρχεται σε περίπου 83 έτη). Σίγουρα απαιτεί πολλή και καθημερινή υπερπροσπάθεια, που ωστόσο αφήνει τα ίχνη της. Πιέζεται, αγχώνεται και εξαντλείται, πολλές φορές δεν μπορεί να απολαύσει ούτε τα βασικά στην καθημερινότητα, να παρακολουθήσει π.χ. μια σειρά στην τηλεόραση ή να περνάει ανέμελες στιγμές  με τις φίλες της και τον κοινωνικό της περίγυρο. Δεν αποτελεί είδηση ότι από όλη αυτήν την υπερπροσπάθεια της καθημερινότητας, η μητρότητα αναβάλλεται ή μετατίθεται για το μέλλον, η υγεία και η ποιότητα ζωής της πλήττεται, η προσωπικότητά της αντί να αναπτύσσεται συνεχώς δοκιμάζεται. Σε εκείνα που μπορούν να τη διευκολύνουν εντάσσεται και ένα καλό ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας, που θα προσφέρει στη σύγχρονη γυναίκα τη σιγουριά και την ηρεμία που χρειάζεται, όσο ασταθές και απρόβλεπτο είναι το περιβάλλον γύρω της, για να απολαμβάνει μια ζωή με περισσότερη ξενοιασιά. Επίσης, που θα τις εξοικονομεί χρόνο και θα απλοποιεί τις διαδικασίες, χωρίς ουρές, καθυστερήσεις, γραφειοκρατία. Κοντολογίς, η φροντίδα της υγείας της είναι όχι μόνο πρωταρχικό μέλημα κάθε γυναίκας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, αλλά επίσης  απαραίτητο για εκείνη είναι οι σχετικές υπηρεσίες να είναι ολοκληρωμένες, άμεσες και ευέλικτες.

Το πρόγραμμα που στηρίζει τη σύγχρονη γυναίκα
Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] αποτελεί την ευέλικτη λύση, δίνοντας τη δυνατότητα στη σύγχρονη γυναίκα να επιλέξει το ιδανικό για εκείνη επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς στα σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας. Παράλληλα, προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της και τις οικονομικές της δυνατότητες, προσφέροντας πρωτοποριακές παροχές στην ίδια αλλά και στα μέλη της οικογενείας της.
Και επειδή η πρόληψη είναι το παν, η ασφαλισμένη στην Εθνική Ασφαλιστική μπορεί να επιλέξει την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών  εξετάσεων Full, έχοντας στη διάθεσή της έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο.
Ο έλεγχος  περιλαμβάνει εξειδικευμένες εξετάσεις  ανάλογα με την επιλογή προγράμματος και την ηλικία, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα διενέργειας προγεννητικού ελέγχου σε όσες γυναίκες σκοπεύουν να αναλάβουν σύντομα και το ρόλο της μητέρας!
Στηρίζοντας, δε, ακόμη περισσότερο το ρόλο αυτό, η Εθνική Ασφαλιστική, εξασφαλίζει ένα δώρο, αποκλειστικά για τα μωρά που γεννιούνται σε συγκεκριμένα συνεργαζόμενα μεγάλα μαιευτήρια της χώρας, προσφέροντάς τους το αγαθό της ασφάλισης, χωρίς καμιά επιβάρυνση ασφαλίστρου για τον πρώτο χρόνο. Η δωρεάν ασφάλιση σίγουρα περιορίζει την αγωνία για την εξασφάλιση οικονομικών πόρων που έχει κάθε νέα μητέρα ιδίως τον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού της και της επιτρέπει να αφοσιωθεί με ηρεμία στην φροντίδα του.
Πρόκειται για μια σημαντική ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μια αγκαλιά φροντίδας από την Εθνική Ασφαλιστική για τις γυναίκες που ξεκινούν τη δημιουργία της οικογένειάς τους!

Παράλληλα, η εταιρία είναι δίπλα της  και σε  τυχόν δύσκολες  στιγμές ,  καλύπτοντας υπό τους Όρους του προγράμματος  χειρουργικές επεμβάσεις ιατρικώς τεκμηριωμένης αναγκαιότητας  που διενεργούνται από πλαστικό χειρουργό, καθώς και    επεμβάσεις  μαστεκτομής (είτε προληπτικά  είτε σε περίπτωση κακοήθειας).

Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική αρωγός στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια, προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε όλα τα οικογενειακά πακέτα ασφάλισης υγείας. Έτσι εφαρμόζει έκπτωση 20% στα ετήσια ασφάλιστρα υγείας για τον ασφαλισμένο σύζυγο, ποσοστό έκπτωσης 30%, 40%, 50%  στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο  παιδί και μετά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής επικοινωνήστε με το 18189 ή επισκεφτείτε το site της https://www.ethniki-asfalistiki.gr/www.ethniki–asfalistiki.gr