Ρίξτε μια ματιά γύρω σας. Πολλοί άνθρωποι του περιβάλλοντός σας προβληματίζονται σχετικά με την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών που αφορούν την υγεία τους και την κάλυψη των εξόδων που θα πρέπει να κάνουν για να την αποκαταστήσουν.

Το θετικό είναι ότι οι Έλληνες άρχισαν να συνειδητοποιούν την αναγκαιότητα της ασφαλιστικής κάλυψης που θα τους κάνει να νιώθουν σιγουριά προκειμένου να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά και να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους τις όμορφες πλευρές της ζωής. Δεν είναι τυχαία λοιπόν η δυναμική ανάκαμψη που κατέγραψαν τα συμβόλαια υγείας. Είναι μεγάλη ανακούφιση να στηρίζεσαι σε κάποιον σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου. Σε κάποιον που θα σε συμβουλεύσει ανάλογα με τις ανάγκες σου και με γνώμονα το συμφέρον σου και θα μπορεί να προσαρμόζει το πρόγραμμά σου κάθε φορά που αυτές οι ανάγκες αλλά και οι οικονομικές σου δυνατότητες αλλάζουν.

Η πρώτη ανάγκη που πρέπει να καλύψει ο ενδιαφερόμενος, πριν επιλέξει ένα πρόγραμμα υγείας είναι να αισθανθεί εμπιστοσύνη, να βρεθεί σε ένα περιβάλλον που θα εμπνέει σιγουριά. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι άνθρωποι που την εμπιστεύονται να αισθάνονται την απαραίτητη σιγουριά. Και αυτό το έχει αποδείξει κατά της διάρκεια της ιστορίας της, εδώ και 128 χρόνια. Εμπιστοσύνη, Αφοσίωση, Άμεση Εξυπηρέτηση είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Εθνική Ασφαλιστική να ξεχωρίζει και να δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους που την επιλέγουν για την ασφάλισή τους.

Η καλή ζωή θέλει πρόγραμμα
Οι βασικοί παράγοντες, δε, για την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος, είναι ο συνδυασμός ευελιξίας παροχών και κόστους, εξασφαλίζοντας όμως την εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και του επιπέδου κάλυψης. Με οδηγό τις πραγματικές ανάγκες του σημερινού ασφαλισμένου, η Εθνική Ασφαλιστική μπαίνει στη νέα εποχή ασφάλισης με ένα καινοτόμο προϊόν στην ασφάλιση Υγείας, το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health]. Το πρόγραμμα Full [Health] δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς στα πιο σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας. Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health], απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να φροντίσουν για την υγεία τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης σε όλα τα στάδια της ζωής τους, απολαμβάνοντας μια ζωή γεμάτη ξενοιασιά!

Έξι επιλογές για νοσοκομειακή περίθαλψη μέσω του προγράμματος Full [Health]
Το πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Health], εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000€. Ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει και τον ιατρό που θα τον φροντίσει, τη θέση νοσηλείας του και το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές (επιλέγοντας ποσό συμμετοχής στα έξοδα ανά νοσηλεία 0€, 500€, 1.500€, 3.000€ ή 6.000€ ή 10.000€ κατά έτος).

Κάλυψη Διαγνωστικών Εξετάσεων Full [Health]
Για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής του στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του, έχοντας στη διάθεσή του διαφορετικούς συνδυασμούς. Αναλυτικότερα ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει απεριόριστη κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων, ή μέχρι 700€ ή 2.000€ (με συμμετοχή 0% ή 10% γι’ αυτές τις 2 επιλογές).

Επιπλέον, ο ασφαλισμένος έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη.

Κάλυψη στις μεγαλύτερες ηλικίες
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 1 μηνός μέχρι 18 ετών μέχρι και ενήλικες 70 ετών. Μεριμνώντας  και για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, προσφέρονται συνδυασμοί νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health] που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών (επιλέγοντας ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα ανά νοσηλεία 1.500€, 3.000€ ή 6.000€). Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος συνδυασμός κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health] που διασφαλίζει την είσοδο στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με  ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων 2.000€ και 10% συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα).

Εκπτώσεις για τα εξαρτώμενα μέλη
Παράλληλα, για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας προσφέρονται σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα υγείας   ( 20% για τον/τη σύζυγο και  ποσοστό έκπτωσης 30%, 40%  & 50%  στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο  παιδί και μετά) που μπορούν να ελαφρύνουν σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Επιπροσθέτως, με το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health]:
· το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, μηδενίζεται ή μειώνεται κατά 50% ανάλογα µε την επιλογή του Νοσοκομείου.
· σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσηλευτικά Ιδρύματα, μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά 50%.
· δίνεται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να µην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το πρόγραμμα Full [Health].
· παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς από ιατρικές πράξεις χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως στα Συμβεβλημένα µε την Εθνική Ασφαλιστική Νοσοκομεία.
·καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά τη νοσηλεία.

Ακόμη, το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] προσφέρει μοναδικές λύσεις ασφάλισης υγείας και στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους. Το Full Health Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό που επιθυμούν να καλύψουν έξοδα νοσηλείας και διαγνωστικές εξετάσεις μέσω της ασφάλισης στην Εθνική Ασφαλιστική.

Ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων της και της αγοράς, η Εθνική Ασφαλιστική, εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της ώστε να καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη για τη φροντίδα της υγείας, περνώντας την αξία της ασφάλισης από γενιά σε γενιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής επικοινωνήστε με το 18189 ή επισκεφτείτε το site της εταιρίας