Η ζωή κάθε ανθρώπου έχει ευχάριστες, αλλά και δυσάρεστες στιγμές. Ανατροπές και εκπλήξεις που τις περισσότερες φορές δεν είναι εύκολο να προβλέψεις. Μπορείς όμως να τις αντιμετωπίσεις, και με κάποιες προνοητικές κινήσεις να οχυρωθείς απέναντι στις δυσάρεστες επιπτώσεις τους. Αυτό, είναι το κρίσιμο ερώτημα που καλείται να απαντήσει κάθε άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τον εαυτό του, την υγεία του, την οικογένειά του. Πώς προστατεύομαι καλύτερα απέναντι σε τέτοιους δυνητικούς κινδύνους; Ποιος θα με βοηθήσει να ανταπεξέλθω; Ως γνωστόν, στο σημείο αυτό η αγορά ενός αξιόπιστου ασφαλιστικού προγράμματος αποτελεί μονόδρομο και έτσι όλο και περισσότεροι άνθρωποι διαπιστώνουν ότι η αγορά ενός ασφαλιστικού προγράμματος Ζωής και Υγείας, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων υγείας, όποτε και αν συμβούν. Εφόσον οι καλύψεις που παρέχονται είναι επαρκείς, θωρακίζουν και παρέχουν σιγουριά για το μέλλον και ξεγνοιασιά στους ασφαλισμένους. Έτσι, μια πιθανή μελλοντική ανάγκη φροντίδας της υγείας τους δεν θα τους αναγκάσει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη ανασύροντας αποταμιεύσεις χρόνων, αλλά ούτε και να επιβαρύνουν οικονομικά τους δικούς τους ανθρώπους. Τι γίνεται όμως όταν αυτά δεν είναι αρκετά για αυτόν που βιώνει δυσκολίες που του στερούν τη δυνατότητα εργασίας και εισοδήματος; Και πώς μπορούμε να πετύχουμε τη μέγιστη ασφαλιστική κάλυψη σε αυτές τις περιπτώσεις;

Τρεις μελετημένες κινήσεις που θα σας δώσουν τη βέλτιστη λύση
Εκτός από τα πλήρη προγράμματα ασφάλισης υγείας, υπάρχει και η επιλογή για όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν την κάλυψη έκτακτων οικονομικών αναγκών σε περίπτωση εμφάνισης σοβαρής ασθένειας και έκτακτης κατάστασης. Τέτοιες ασθένειες είναι η Κακοήθης Νεοπλασία (Καρκίνος), το Έμφραγμα Μυοκαρδίου (Καρδιακή Προσβολή), η Αορτοστεφανία Παράκαμψη (ByPass), το Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο (Εγκεφαλικό), η Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια, η Μεταμόσχευση Οργάνων, η Πολλαπλή Σκλήρυνση (Σκλήρυνση κατά πλάκας), η Τύφλωση, η Απώλεια Άκρων (Ακρωτηριασμός), η Παράλυση Άκρων, τα Σοβαρά Εγκαύματα.
Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι αυτό που η Εθνική Ασφαλιστική δημιούργησε και παρέχει: το Πρόγραμμα Ασφάλισης Σοβαρών Ασθενειών. Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να ανταπεξέλθει στις έντονες οικονομικές ανάγκες που θα δημιουργηθούν σε μια τέτοια περίπτωση, εξασφαλίζοντας την ομαλή διαβίωση της οικογενείας του και την ηρεμία για την γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του. Η Εθνική Ασφαλιστική με το πρόγραμμα αυτό παρέχει ένα επιπλέον οικονομικό βοήθημα για την αντιμετώπιση της επέλευσης μιας εκ των έντεκα σοβαρών ασθενειών που αναφέρθηκαν παραπάνω και οι οποίες καλύπτονται με το πρόγραμμα αυτό. Το ασφάλισμα, παρέχεται άμεσα μετά την υποβολή των δικαιολογητικών, ενισχύοντας οικονομικά τον ασφαλισμένο και παρέχοντάς του ηρεμία και ασφάλεια.
Ένα άλλο εξίσου σημαντικό Πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής, είναι αυτό που αφορά στην Ασφάλιση Διαρκούς Ολικής Ανικανότητας από εργασία. Με το πρόγραμμα αυτό παρέχεται επιπλέον προστασία για την περίπτωση που οποιαδήποτε αιτία έχει ως συνέπεια τη διαρκή ολική ανικανότητα για εργασία του ασφαλισμένου και επομένως την απώλεια των εσόδων του λόγω διακοπής της εργασίας του. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να προστατεύσουν το εισόδημά τους και ανησυχούν για τις έντονες οικονομικές ανάγκες που μπορεί να δημιουργηθούν σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και να εξασφαλίσουν την ομαλή διαβίωση της οικογενείας τους.
Τόσο το πρόγραμμα Ασφάλισης Σοβαρών Ασθενειών, όσο και η Ασφάλιση Διαρκούς Ολικής Ανικανότητας έχουν τα σημαντικά πλεονεκτήματα ότι μπορούν να συνδυαστούν με κάποιο πρόγραμμα κάλυψης δαπανών νοσηλείας, γεγονός που εξασφαλίζει πλήρη κάλυψη σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος! Διαθέτουν επιπλέον ευελιξία στο κόστος τους, αφού μπορεί κάποιος να επιλέξει το ασφαλισμένο κεφάλαιο που επιθυμεί ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, με ελάχιστο ποσό κεφαλαίου τις 10.000€.
Τέλος μια κάλυψη που μπορεί να συνοδεύει τα Προγράμματα Ζωής & Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής ή και τα Αποταμιευτικά της προγράμματα, είναι η Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων. Αποτελεί μια ουσιώδη συμπληρωματική ασφαλιστική κάλυψη με την οποία εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη συνέχιση του Ασφαλιστικού Προγράμματος σε περίπτωση  που οποιαδήποτε αιτία έχει ως συνέπεια τη διαρκή ολική ανικανότητα για εργασία του ασφαλισμένου. Η Εθνική Ασφαλιστική απαλλάσσει τον συμβαλλόμενο  από την πληρωμή των ασφαλίστρων διατηρώντας την ισχύ του συμβολαίου του ασφαλισμένου. Επιλέγοντας αυτήν την κάλυψη, εξασφαλίζεται η συνέχιση του Συμβολαίου (Πρόγραμμα Ζωής & Προστασίας, Αποταμιευτικό ή Συνταξιοδοτικό και όλων των  Καλύψεων που υπάρχουν)  όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί, χωρίς να καταβάλλονται ασφάλιστρα, εάν από οποιαδήποτε αιτία προκληθεί διαρκής ολική ανικανότητα του συμβαλλομένου για εργασία. Η απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων αφορά τόσο στο Βασικό Πρόγραμμα Ζωής, Αποταμίευσης ή Σύνταξης που έχετε στην Εθνική Ασφαλιστική, όσο και σε όλες τις Συμπληρωματικές ασφαλιστικές καλύψεις που το συνοδεύουν (π.χ. προγράμματα Νοσοκομειακής Περίθαλψης, Διαγνωστικών Εξετάσεων κ.ά.).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής επικοινωνήστε με το 18189 ή επισκεφτείτε το site της εταιρίας www.ethniki-asfalistiki.gr