Εάν κάποιος μας ζητούσε να ετοιμάσουμε μία λίστα με τις προτεραιότητες μας σε αυτή τη ζωή, τότε στην κορυφή θα ήταν η επιθυμία μας να απολαμβάνουμε μια ζωή γεμάτη και πλήρη, χωρίς κανένα άγχος ότι κάτι ξαφνικό θα συμβεί σε εμάς ή στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μια ζωή χωρίς φόβο και ανησυχία για τυχόν απρόοπτα και προβλήματα υγείας. Μία ξέγνοιαστη ζωή με εγγυημένη την φροντίδα για το μέγιστο αγαθό, την υγεία.

Τα καλά νέα είναι ότι για μια ξέγνοιαστη γεμάτη ζωή δεν χρειάζεται κόπος παρά σωστές επιλογές. Η Εθνική Ασφαλιστική μπορεί να μας προσφέρει την ηρεμία και την ασφάλεια που όλοι επιζητούμε στον τομέα της υγείας, με το πρωτοπόρο και εμπλουτισμένο με νέες καλύψεις πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης Full [Health].

Από σήμερα, το πλήρες πρόγραμμα υγείας Full [Health], μια από τις κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για την κάλυψη της υγείας σας, γίνεται ακόμα καλύτερο.

1. Με Νέες, σύγχρονες, πρωτοποριακές καλύψεις

H Εθνική Ασφαλιστική, φροντίζοντας συνεχώς για την παροχή βέλτιστων προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους ασφαλισμένους της, πρωτοπορεί προσφέροντας νέες καλύψεις, από τις οποίες μπορούν να ωφεληθούν τόσο οι νέοι ασφαλισμένοι που θα το επιλέξουν, αλλά και οι ήδη καλυπτόμενοι, καθώς το πρόγραμμά τους αναβαθμίζεται με νέους όρους και επιπλέον καινοτόμες δυνατότητες.

Έτσι, η Εθνική Ασφαλιστική εξασφαλίζει πλέον σε όλους τους ασφαλισμένους της με το Full [Health] ορισμένες από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους περίθαλψης, παρακολουθώντας την πρόοδο της ιατρικής, φροντίζοντας τα νέα επιτεύγματά της να είναι στη διάθεση των ασφαλισμένων της.

Συγκεκριμένα, το Full [Health] πρωτοπορεί και καλύπτει:

• τα έξοδα για ανοσοθεραπεία, για καρκινικούς όγκους, εφόσον απαιτείται ή προτείνεται ιατρικά. Η ανοσοθεραπεία είναι μια νέα μορφή θεραπείας για την εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων που έχει αποδειχθεί σε μελέτες ότι μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην εξάλειψη των συγκεκριμένων όγκων. Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας κατανοήσει τη σημασία της πρωτοποριακής αυτής θεραπείας την προσφέρει πρώτη στους ασφαλισμένους της. Η θεραπεία αυτή αποτελεί μια εντελώς νέα προσέγγιση στην ίαση, επιπλέον των χημειοθεραπειών ή ακτινοβολιών που ο ασφαλισμένος, εφόσον του συσταθεί από τον ιατρό του, μπορεί να τις πραγματοποιήσει με την κάλυψη του προγράμματος Full [Health].
• την προληπτική ολική υστερεκτομή. Θέλοντας να προστατεύσει την υγεία των γυναικών, η Εθνική Ασφαλιστική καλύπτει μέσω του προγράμματος ασφάλισης υγείας Full [Health], προληπτική ολική υστερεκτομή. Η κάλυψη αυτή έχει τεράστια αξία καθώς δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους με το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας να προβούν σε μια προληπτική αλλά ταυτόχρονα και σωτήρια επέμβαση.
• σύγχρονες εξειδικευμένες μοριακές διαγνωστικές μεθόδους. Επιπρόσθετα το Full [Health] καλύπτει τις πλέον σύγχρονες εξειδικευμένες μοριακές διαγνωστικές μεθόδους που μπορεί να κάνει ο ασφαλισμένος, οι οποίες οδηγούν στην ταχεία και αξιόπιστη διάγνωση ασθενών, δίνοντας τη δυνατότητα για άμεση εφαρμογή θεραπείας και αντιμετώπισής τους.
• τα έξοδα ασθενοφόρου. Τέλος, με το Full [Health] καλύπτονται μέχρι ενός ορίου, τα έξοδα ασθενοφόρου για τις νοσηλείες, όταν αυτό κρίνεται ιατρικά απαραίτητο, για μεταφορά από και προς το νοσοκομείο.

2. Με Ευελιξία επιλογών μέσω του προγράμματος Full [Health]
Φυσικά, πέρα από όλες τις παραπάνω σημαντικότατες πρωτοβουλίες, το πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης Full [Health] συνεχίζει να προσφέρει σ’ όλους τους ασφαλισμένους ευελιξία επιλογών, εξασφαλίζοντας υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000 €. Ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα, το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει, τη θέση νοσηλείας καθώς και τον ιατρό που θα τον φροντίσει. Επιπλέον, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας. Για την κάλυψη των εξόδων των διαγνωστικών εξετάσεων, μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του και επιπλέον, έχει στη διάθεσή του ένα δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του.

3. Παρέχοντας κάλυψη και στις μεγαλύτερες ηλικίες

Το Full [Health] απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι 70 ετών. Μεριμνώντας ειδικά για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health], που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, επιλέγοντας ο ασφαλισμένος το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία. Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health], που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών.

4. Με σημαντικές εκπτώσεις για τα εξαρτώμενα μέλη

Για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας (ποσοστό έκπτωσης 20% για τον/την σύζυγο, 30%, 40% & 50% στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα, και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά), ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

6+1 επιπλέον λόγοι να επιλέξετε το Full [Health]

Με το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health]:
1. Μηδενίζεται ή μειώνεται κατά 50%, το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με την επιλογή του Νοσοκομείου.
2. Μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά 50% σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα,
3. Χορηγείται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το πρόγραμμα Full [Health].
4. Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς ιατρικών πράξεων χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως, στα Συμβεβλημένα Νοσοκομεία, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου, εφόσον γίνει χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα.
5. Μειώνεται η απαλλαγή στα έξοδα νοσηλείας, εφόσον γίνει χρήση του κύριου φορέα ασφάλισης.
6. Καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά από τη νοσηλεία.

Επίσης, Tο Full [Health] Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν κατάλληλες λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό, που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους μέσω της ασφάλισής τους στην Εθνική Ασφαλιστική.

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των ασφαλισμένων της, και γνωρίζοντας ότι η φροντίδα της υγείας αποτελεί την κυριότερη παράμετρο για μια ζωή ξέγνοιαστη, η Εθνική Ασφαλιστική μεριμνά να εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα της και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Για μια ζωή στο Full, κάντε τώρα την σωστή επιλογή. Εμπιστευτείτε την υγεία σας στην Εθνική Ασφαλιστική. Το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα Full [Health] είναι εδώ για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας, έτσι ώστε εσείς και οι οικείοι σας να πορεύεστε με ασφάλεια και σιγουριά στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε, στα Υποκαταστήματά μας, στον πιστοποιημένο ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς +302109099000(από Ελλάδα και εξωτερικό), ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας: www.ethniki–asfalistiki.gr, ή ένα από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.