Η Eurolife FFH παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα υγείας Premium Νοσοκομειακό Β΄- 750€ Plus Economy που στόχο έχει να δώσει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους να προστατεύσουν την υγεία τους με ένα σύνολο υπηρεσιών νοσοκομειακής κάλυψης. Με το νέο πρόγραμμα δεν εφαρμόζεται το εκπιπτόμενο ποσό των €750, εάν ο ασφαλισμένος νοσηλευθεί σε συμβεβλημένο νοσοκομείο στην Ελλάδα και υπάρχει συμμετοχή του δημόσιου ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας μικρότερη του εκπιπτόμενου ποσού.

Το Premium Νοσοκομειακό Β΄- 750€ Plus Economy απευθύνεται σε ασφαλισμένους έως 65 ετών που επιθυμούν, για τους ίδιους ή και την οικογένειά τους, να ενισχύσουν την προστασία που τους παρέχει ο δημόσιος ασφαλιστικός φορέας, μέσω ενός προγράμματος υγείας ιδιωτικής ασφάλισης. Το πρόγραμμα εξασφαλίζει ένα ευρύ σύνολο νοσοκομειακών παροχών, ανάλογα με τις καλύψεις που έχουν επιλεγεί, για δαπάνες νοσοκομείου όπως δίκλινο δωμάτιο, διατροφή, χρήση των μονάδων εντατικής θεραπείας ή μονάδων αυξημένης φροντίδας, φάρμακα, δαπάνες χειρουργείου και χημειοθεραπείας κ.ά.. Επιπροσθέτως, καλύπτονται οι αμοιβές χειρουργού, αναισθησιολόγων και λοιπών ειδικοτήτων. Η Eurolife FFH καλύπτει περιστατικά νοσηλείας έως το όριο των €700.000 ανά ασφαλιστική περίοδο και ανά περιστατικό νοσηλείας. Οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν επιπλέον υπηρεσίες όπως έξοδα συνοδού, μεταφορά με ασθενοφόρο, έξοδα πριν και μετά τη νοσηλεία, καθώς και επιδόματα.

Με το Premium Νοσοκομειακό Β’ – 750€ Plus Economy παρέχεται και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη, όπως ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (check up), ενώ καλύπτονται και δαπάνες για την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων.

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που την εμπιστεύονται και να τους παρέχει υψηλής ποιότητας ασφαλιστικά προγράμματα και λύσεις που προστατεύουν την υγεία τους. Με το νέο πρόγραμμα υγείας Premium Νοσοκομειακό Β’ – 750€ Plus Economy είναι δίπλα τους, τηρώντας τη δέσμευσή της να διαμορφώνει προτάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα υγείας της Eurolife FFH εδώ.