Με το πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης Full [Health] οι έγνοιες για την υγεία «φεύγουν» και τη θέση τους καταλαμβάνουν η σιγουριά και η ασφάλεια, αυτά που χρειάζεται κάθε άνθρωπος για να απολαύσει τη ζωή, να εκπληρώσει τις επιθυμίες και να καλύψει κάθε ανάγκη του. Το Full [Health] έχει αποτελέσει την απάντηση σε όσους αναζητούν την πλήρη κάλυψη της υγείας των ίδιων και της οικογένειάς τους, ένα πρόγραμμα για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και τη νοσοκομειακή περίθαλψη, που σήμερα αναβαθμίζεται και γίνεται ακόμα καλύτερο!

Η Εθνική Ασφαλιστική, φροντίζοντας συνεχώς για την παροχή βέλτιστων προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους ασφαλισμένους της, προσφέρει νέες σημαντικές καλύψεις, από τις οποίες μπορούν να ωφεληθούν οι νέοι ασφαλισμένοι που θα το επιλέξουν αλλά και όσοι διαθέτουν ήδη το Full [Health], καθώς το πρόγραμμά τους αναβαθμίζεται με νέους όρους και επιπλέον καινοτόμες δυνατότητες.

Το εμπλουτισμένο πλήρες πρόγραμμα Full [Health] περιλαμβάνει πλέον και τις ακόλουθες σύγχρονες καλύψεις:

Κάλυψη ανοσοθεραπείας

Το Full [Health], πρωτοπορεί και καλύπτει, εφόσον απαιτείται ή προτείνεται ιατρικά, τα έξοδα για ανοσοθεραπεία, για καρκινικούς όγκους. Η ανοσοθεραπεία είναι μία νέα πολλά υποσχόμενη μορφή θεραπείας για την εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων, που έχει αποδειχθεί σε πρόσφατες ιατρικές μελέτες ότι μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας κατανοήσει τη σημασία της πρωτοποριακής αυτής θεραπείας την προσφέρει πρώτη στους ασφαλισμένους της. Η θεραπεία αυτή αποτελεί μια εντελώς νέα προσέγγιση στην ίαση, επιπλέον των χημειοθεραπειών ή ακτινοβολιών που ο ασφαλισμένος, εφόσον του συσταθεί από τον ιατρό του, μπορεί να τις πραγματοποιήσει με την κάλυψη του προγράμματος Full [Health].

2. Προληπτική ολική υστερεκτομή

Η Εθνική Ασφαλιστική, με στόχο την υγεία των γυναικών, προσφέρει μέσω του προγράμματος ασφάλισης υγείας Full [Health] την κάλυψη της προληπτικής ολικής υστερεκτομής. Η κάλυψη αυτή έχει τεράστια αξία καθώς δίνει τη δυνατότητα στις ασφαλισμένες να προβούν σε μια προληπτική αλλά και σωτήρια ταυτόχρονα σωτήρια επέμβαση.

3. Εξελιγμένες διαγνωστικές εξετάσεις

Μέσα από το Full [Health] οι ασφαλισμένοι αποκτούν πρόσβαση σε σύγχρονες εξειδικευμένες μοριακές διαγνωστικές μεθόδους που εγγυώνται την ταχεία και αξιόπιστη διάγνωση ασθενειών και επιτρέπουν έτσι την άμεση εφαρμογή θεραπείας και αντιμετώπισή τους.

4. Νοσηλευτική μεταφορά

Τέλος, με το Full [Health] καλύπτονται μέχρι ενός ορίου, τα έξοδα ασθενοφόρου για τις νοσηλείες, όταν αυτό κρίνεται ιατρικά απαραίτητο, για μεταφορά από και προς το νοσοκομείο.

Ευελιξία επιλογών μέσω του προγράμματος Full [Health]

Πέρα από όλες τις παραπάνω σημαντικότατες πρωτοβουλίες, η ευελιξία παραμένει χαρακτηριστικό γνώρισμα του προγράμματος νοσοκομειακής περίθαλψης Full [Health], εξασφαλίζοντας ένα υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας μέχρι του ποσού των 1.500.000 € και ελευθερία επιλογής σχετικά με:

  • το νοσοκομείο περίθαλψης,
  • τη θέση νοσηλείας
  • τον θεράποντα ιατρό
  • το ποσό συμμετοχής στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του ασφαλισμένου.

Με εύρος επιλογών ωστόσο παρέχεται και η κάλυψη των δαπανών για διαγνωστικές εξετάσεις, αφού ο ασφαλισμένος μπορεί να διαλέξει:

  • το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί καθώς και
  • τη δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του

ενώ έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του.

Κάλυψη για κάθε ηλικία

Το Full [Health]απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι 70 ετών. Ιδίως για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική με έντονο ενδιαφέρον προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health] που επιτρέπουν την είσοδο στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών με δυνατότητα επιλογής του ποσού συμμετοχής στα έξοδα ανά νοσηλεία. Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health], που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών.

Σημαντικές εκπτώσεις για τα εξαρτώμενα μέλη

Για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας που ανέρχονται σε 20% για τον/την σύζυγο και 30%, 40% και 50% στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα, και δωρεάν ασφάλιση υγεία

Βγαίνετε μόνο κερδισμένοι

Με το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health]:

  • Μηδενίζεται ή μειώνεται κατά 50%, το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με την επιλογή του Νοσοκομείου.
  • Μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά 50% σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα,
  • Χορηγείται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το πρόγραμμα Full [Health].
  • Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς ιατρικών πράξεων χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως, στα Συμβεβλημένα Νοσοκομεία, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου, εφόσον γίνει χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα.
  • Μειώνεται η απαλλαγή στα έξοδα νοσηλείας, εφόσον γίνει χρήση του κύριου φορέα ασφάλισης.
  • Καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά από τη νοσηλεία.

Καλύψεις για άτομα με ιατρικό ιστορικό

To Full [Health] Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν κατάλληλες λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό, που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους μέσω της ασφάλισής τους στην Εθνική Ασφαλιστική.

Ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων της, η Εθνική Ασφαλιστική εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, ώστε να καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη για τη φροντίδα της υγείας, διαφυλάσσοντας την αξία της ασφάλισης διαχρονικά.

Το πρόγραμμα Full [Health] έχοντας την ευελιξία και τη δυνατότητα να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται συνεχώς, με γνώμονα τη βέλτιστη προστασία και κάλυψη των ασφαλισμένων που το εμπιστεύονται, θα είναι πάντοτε δίπλα σας για να ζείτε τη ζωή στο Full!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε, στα Υποκαταστήματά μας, στον πιστοποιημένο ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς +302109099000(από Ελλάδα και εξωτερικό), ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας: www.ethniki–asfalistiki.gr, ή ένα από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.