Μια σύγχρονη και εμπλουτισμένη ασφαλιστική εμπειρία προσφέρει στους ασφαλισμένους της η Υδρόγειος Ασφαλιστική μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας και του app My Ydrogios.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό εργαλείο, που παρέχει διευκόλυνση και αμεσότητα σε ό,τι αφορά την ασφάλισή τους, τη σχέση και την επικοινωνία τους με την εταιρεία και τον ασφαλιστικό τους διαμεσολαβητή, από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή!

Η πρόσβαση γίνεται είτε από υπολογιστή στο my.ydrogios.gr, είτε από tablet ή smartphone, με δωρεάν λήψη της σχετικής εφαρμογής από τα Google Play και Apple Store.

Με την εγγραφή και σύνδεσή του στο «My Ydrogios», ο ασφαλισμένος της Υδρογείου Ασφαλιστικής διαθέτει ένα ενιαίο σημείο πρόσβασης σε μία σειρά από δυνατότητες που αφορούν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και τις αποζημιώσεις του καθώς και σε χρήσιμες υπηρεσίες. Μεταξύ άλλων:

  • Βλέπει τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά του, όλων των κλάδων, τις καλύψεις, τις παροχές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
  • Κάνει λήψη του συμβολαίου, των όρων ασφάλισης και άλλων χρήσιμων εγγράφων.
  • Βλέπει το ιστορικό των πληρωμών του και πληρώνει τα ασφάλιστρά του εύκολα και άμεσα μέσω της υπηρεσίας YdrogiosPayOnline.
  • Παρακολουθεί την πορεία των αιτημάτων αποζημίωσης και αποστέλλει στην εταιρεία, εκκρεμή έγγραφα εύκολα και γρήγορα.
  • Βλέπει τα στοιχεία του ασφαλιστικού του διαμεσολαβητή και επικοινωνεί μαζί του με ένα κλικ.
  • Κάνει άμεση κλήση της Φροντίδας Ατυχήματος / Οδικής Βοήθειας, βρίσκει τα κοντινότερα συνεργαζόμενα συνεργεία και άλλα σημεία εξυπηρέτησης.
  • Ενημερώνεται για την πρόληψη και ασφάλιση μέσα από σχετικά άρθρα και χρήσιμες συμβουλές.

Το My Ydrogios αποτελεί άλλη μία πρωτοβουλία στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της Υδρογείου Ασφαλιστικής που έχει ως άξονα τη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας των ασφαλισμένων και συνεργατών της και τη μετάβαση σε απλοποιημένες και πιο πράσινες ασφαλιστικές διαδικασίες και υπηρεσίες. Η ανάπτυξή του έγινε από τη Διεύθυνση Μηχανογράφησης σε συνεργασία με την Parity Telematics.