Κάποιες φορές, ευχόμαστε η ζωή να κυλούσε σύμφωνα με το δικό μας σενάριο, χωρίς απρόβλεπτα ή δυσάρεστες εκπλήξεις. Ερχόμαστε στον κόσμο στην αγκαλιά μιας οικογένειας και έπειτα δημιουργούμε τη δική μας, με την αγωνία τα μέλη της αλλά και εμείς οι ίδιοι να ζήσουμε χρόνια με ασφάλεια και υγεία.

Ευχόμαστε με έναν μαγικό τρόπο, με κάποια υπερδύναμη, να είχαμε σταματήσει το αυτοκίνητο που παραβίασε το στοπ, να είχαμε προλάβει την ασθένεια που εμφανίστηκε απροειδοποίητα ή ακόμα να είχαμε προβλέψει εκείνο το εργατικό ατύχημα που σημάδεψε την υγεία μας.

Μάλλον δεν θα γίνουμε ποτέ σούπερ ήρωες. Μπορούμε όπως πάντα να κάνουμε σούπερ επιλογές. Και μία τέτοια επιλογή βρίσκεται στα χέρια όποιου επιθυμεί το καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του. Μετρώντας 50 σχεδόν χρόνια προσφοράς με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον ασφαλιζόμενο, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική προνοεί για κάθε ανεπιθύμητο συμβάν όπως ασθένεια ή ατύχημα, αλλά και για τα μέλη της οικογένειας.

Τα Πακέτα Καλύψεων ΜΙΝΕΤΤΑ:

  • Καλύπτουν τα ιατροφαρμακευτικά έξοδα εξαιτίας ατυχήματος (έως 1.500 €, 2.000 €, 2.500 €, 3.000 €) όπως νοσήλια, ιατρικές αμοιβές, φάρμακα, διαγνωστικές εξετάσεις κ.λπ.
  • Αποζημιώνουν μηνιαίως σε περιπτώσεις απώλειας εισοδήματος λόγω ολικής ανικανότητας προς εργασία.
  • Εξασφαλίζουν ημερήσια αποζημίωση νοσηλείας που διπλασιάζεται στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
  • Εξασφαλίζουν το εισόδημα της οικογένειας με σύνταξη  (200 €, 300 €, 400 €, 500 € μηνιαίως) και εφάπαξ κεφάλαιο σε περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ολικής ανικανότητας προς εργασία (10.000 €, 20.000 €, 30.000 €, 50.000 €).

Ειδικότερα, για περιπτώσεις προσωπικού ατυχήματος, το ασφαλιστικό πακέτο καταβάλλει:

  • Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο στους δικαιούχους της ασφάλισης σε περίπτωση απώλειας ζωής του Ασφαλιζόμενου εξαιτίας ατυχήματος.
  • Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας του Ασφαλιζόμενου εξαιτίας ατυχήματος. Σε περίπτωση μόνιμης μερικής ανικανότητας καταβάλλεται ποσοστό τοις εκατό (%) του ασφαλιζομένου κεφαλαίου ανάλογα με τον βαθμό ανικανότητας.
  • Τα αναγκαία έξοδα συνεπεία ατυχήματος για ιατρική, φαρμακευτική ή άλλη θεραπευτική αγωγή του Ασφαλιζόμενου, εντός ή εκτός νοσοκομείου.
  • Ημερήσια αποζημίωση σε περίπτωση εισαγωγής του Ασφαλιζόμενου σε νοσοκομείο εξαιτίας ατυχήματος. Η αποζημίωση καταβάλλεται από την 1η ημέρα και μέχρι δύο (2) μήνες κατ’ ανώτατο όριο. Η παροχή διπλασιάζεται σε περίπτωση που ο Ασφαλιζόμενος υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αναφορικά με την οικογενειακή προστασία, η εταιρεία καταβάλλει:

  • Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο στους δικαιούχους της ασφάλισης σε περίπτωση απώλειας ζωής του Ασφαλιζόμενου εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος.
  • Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας του Ασφαλιζόμενου εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος.
  • Mηνιαία παροχή σε περίπτωση που ο Ασφαλιζόμενος καταστεί ολικά ανίκανος για εργασία εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η ανικανότητα και μέχρι τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας του Ασφαλιζόμενου. Η καταβολή της μηνιαίας παροχής ξεκινά 24 μήνες μετά την επέλευση της ανικανότητας και το ύψος της δεν μπορεί να υπερβαίνει το 80% του εισοδήματος του Ασφαλιζόμενου που προέρχεται από την εργασία του.

Για τη  ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική η ασφάλιση είναι κάτι παραπάνω από μια απλή συναλλαγή. Είναι ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και υγεία όπως τον αποδεικνύει εμπράκτως από το 1973, διευρύνοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της για να καλύψει κάθε νέα ανάγκη και εξασφαλίζοντας ένα δίκτυο με περισσότερους από 1.400 συνεργάτες πανελλαδικά, έτοιμους να εξυπηρετήσουν όποιον νοιάζεται πραγματικά για την ευημερία τη δική του αλλά και της οικογένειάς του.

Απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας 210 9309500 και ενημερωθείτε για τα σημαντικά Πακέτα Ατυχημάτων και Ασθενειών.