Οι προτεραιότητες του σύγχρονου ανθρώπου αλλάζουν ιδίως όταν ασφυκτιά σ’ ένα ασταθές  περιβάλλον ,με την οικονομική ανασφάλεια να εντείνει τις αγωνίες του. Σε έναν κόσμο αμφιβολίας όπου τα απρόοπτα καραδοκούν ,η υγεία και η ασφάλεια βρέθηκαν τα τελευταία χρόνια  στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων μας.
Ο Έλληνας συνειδητοποίησε ότι βάζει όλο και βαθύτερα το χέρι στη τσέπη για να καλύψει τις ανάγκες του για νοσηλεία και πρόληψη καθώς οι κρατικοί φορείς μειώνουν χρόνο με το χρόνο τις παροχές τους. Δεν είναι τυχαία λοιπόν η δυναμική ανάκαμψη που κατέγραψαν τα συμβόλαια υγείας. Η πρώτη και σημαντικότερη ανάγκη που πρέπει να καλύψει ο ενδιαφερόμενος , πριν επιλέξει ένα πρόγραμμα υγείας είναι να αισθανθεί εμπιστοσύνη, να βρεθεί σε ένα  περιβάλλον που θα εμπνέει σιγουριά. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος της  Εθνικής Ασφαλιστικής , οι άνθρωποι που την εμπιστεύονται να αισθάνονται την απαραίτητη σιγουριά. Και αυτό το έχει αποδείξει κατά της διάρκεια της  «βαριάς» ιστορίας της , εδώ και 128 χρόνια. Εμπιστοσύνη, Αφοσίωση, Άμεση Εξυπηρέτηση είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Εθνική Ασφαλιστική να ξεχωρίζει και να δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους που την επιλέγουν για την ασφάλισή τους.

Το Full Health στοχεύει στην ευελιξία παροχών & κόστους

Οι βασικοί παράγοντες, δε, για την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος, είναι ο συνδυασμός ευελιξίας παροχών και κόστους, εξασφαλίζοντας όμως την εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και του επιπέδου κάλυψης. Με οδηγό τις πραγματικές ανάγκες του σημερινού ασφαλισμένου, η Εθνική Ασφαλιστική μπαίνει στη νέα εποχή νοσοκομειακής ασφάλισης με ένα καινοτόμο προϊόν στην ασφάλιση Υγείας, το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full Health.

Το πρόγραμμα Full Health  δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς στα πιο σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας.

Έξι επιλογές για νοσοκομειακή περίθαλψη.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής Full Health, εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000€. Ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει και τον ιατρό που θα τον φροντίσει, τη θέση νοσηλείας του και το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές (επιλέγοντας ποσό συμμετοχής στα έξοδα ανά νοσηλεία 0€, 500€, 1.500€, 3.000€ ή 6.000€ ή 10.000€ κατά έτος).

Πέντε συνδυασμοί για διαγνωστικές εξετάσεις

Για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής του στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του, έχοντας στη διάθεσή του 5 διαφορετικούς συνδυασμούς. Επιπλέον, ο ασφαλισμένος έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη.

Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full Health, απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να φροντίσουν για την υγεία τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης σε όλα τα στάδια της ζωής τους, απολαμβάνοντας μια ζωή γεμάτη ξενοιασιά!

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι και 65 ετών.

Κάλυψη στις μεγαλύτερες ηλικίες

Μεριμνώντας  και για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, προσφέρονται συνδυασμοί νοσοκομειακής κάλυψης Full Health που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών (επιλέγοντας ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα ανά νοσηλεία 1.500€, 3.000€ ή 6.000€). Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος συνδυασμός κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full Health που διασφαλίζει την είσοδο στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με  ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων 2.000€ και 10% συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα).

Εκπτώσεις για τα εξαρτώμενα μέλη

Παράλληλα, για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας προσφέρονται σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα υγείας   ( 20% για τον/τη σύζυγο και  ποσοστό έκπτωσης 30%, 40%  & 50%  στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο  παιδί και μετά) που μπορούν να ελαφρύνουν σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Επιπροσθέτως, με το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full Health:

·    το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, μηδενίζεται ή μειώνεται κατά 50% ανάλογα µε την επιλογή του Νοσοκομείου.

·    σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσηλευτικά Ιδρύματα, μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά 50%.

·    δίνεται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να µην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το πρόγραμμα Full Health.

·    παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς από ιατρικές πράξεις χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως στα Συμβεβλημένα µε την Εθνική Ασφαλιστική Νοσοκομεία.

·    καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά τη νοσηλεία.

·    ο ασφαλισμένος επωφελείται από τους βελτιωμένους και φιλικούς όρους του ασφαλιστηρίου του, που τον βοηθούν να κατανοήσει με απόλυτη διαφάνεια τη λειτουργία του προγράμματός του.

Η Εθνική Ασφαλιστική έχει επίσης σχεδιάσει καλύψεις που μπορούν να ολοκληρώσουν την κάλυψη του ασφαλισμένου, όπως η Full Κάλυψη Εξόδων από Ατύχημα που προστατεύει τον ασφαλισμένο από τις αρνητικές επιπτώσεις ενός ατυχήματος και η Full Κάλυψη Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, η οποία διασφαλίζει στον ασφαλισμένο πως σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος, θα βρεθεί άμεσα στο κατάλληλο περιβάλλον για την απαραίτητη φροντίδα της υγείας του.
Ακόμη, προσφέρει μοναδικές λύσεις ασφάλισης υγείας και στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους. Το Full Health Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4Uαποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα τα οποία λόγω σοβαρού ιατρικού ιστορικού δεν μπορούν να ασφαλιστούν με τα υπόλοιπα διαθέσιμα προγράμματα υγείας και κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων. Ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων της και της αγοράς, η Εθνική Ασφαλιστική, εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της ώστε να καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη για τη φροντίδα της υγείας, περνώντας την αξία της ασφάλισης από γενιά σε γενιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Full Health της Εθνικής Ασφαλιστικής επικοινωνήστε με το 18189 ή επισκεφτείτε το site της εταιρίας www.ethnikiasfalistiki.gr