Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Το απέδειξε η πρόσφατη εμπειρία της πανδημίας που ανέτρεψε την καθημερινότητά μας. Το διαπιστώνουμε καθημερινά από τα μικρά ή μεγάλα απρόοπτα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Ακόμη όμως και όταν όλα αλλάζουν, υπάρχει ένα αγαθό με αξία αναλλοίωτη και ανεκτίμητη: η υγεία. Και αυτό που όλοι μας έχουμε ανάγκη, είναι κάποιον να μας εγγυηθεί πως θα την προφυλάξει από κάθε πιθανό κίνδυνο. Κάποιον που από απρόβλεπτη, θα κάνει τη ζωή ασφαλή και εύκολη.

Η ασφάλεια και ευκολία προϋποθέτουν καλή πρόληψη και περίθαλψη για τη σωματική και ψυχική υγεία, πρόσβαση σε συμβατικές και εναλλακτικές θεραπείες, την εγγύηση ακόμα πως η ζωή που συνεχίζεται μέσα από τον ερχομό ενός παιδιού θα είναι χωρίς έγνοιες και άγχη.

Για κάποιους, τα παραπάνω είναι αυτονόητα και τα απολαμβάνουν 50 σχεδόν χρόνια τώρα χάρη στη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, την εταιρεία που προσφέρει τις υπηρεσίες της από το 1973 και εξελίσσεται διαρκώς για να καλύψει κάθε νέα ανάγκη των πελατών της.

Στο πλαίσιο αυτό, η ασφαλιστική εταιρεία συμπεριλαμβάνει στην γκάμα των προϊόντων της το νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας MINETTA Top Plus. Πρόκειται για το ιδανικό πακέτο που συνδυάζει την ουσιαστική ασφάλιση με πλήθος πρόσθετων καλύψεων και παροχών σε ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Ειδικότερα, η βασική κάλυψη περιλαμβάνει:

  • Ετήσιο όριο παροχής 500.000 €
  • Θέση Νοσηλείας Α, Β, Γ
  • Εκπιπτόμενο ποσό 750€, 1.000€, 1.500€, 2.000€, 3.000€, 5.000€, 7.500€ (Το εκπιπτόμενο ποσό είναι ετήσιο και όχι ανά νοσηλεία και συμψηφίζεται με τη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ)
  • Κάλυψη εξόδων σε ιδιωτικό νοσοκομείο (συμβεβλημένο ή μη), σε δημόσιο νοσοκομείο και στο εξωτερικό
  • Έξοδα πριν και μετά τη νοσηλεία και κατ’ οίκον νοσηλείας

Και το κέρδος από το MINETTA Top Plus πολλαπλασιάζεται. Πέρα από έκπτωση 5% στα ασφάλιστρα όσων διαμένουν εκτός Νομού Αττικής, το πρόγραμμα προσφέρει σημαντικές ειδικές παροχές σχετικά με:

Την πρόληψη

Πέραν του δωρεάν ετήσιου check-up, καλύπτεστε επιπλέον για μη βασικές εξετάσεις όπως ο γαστρεντερολογικός έλεγχος (δωρεάν ανά διετία).

Την περίθαλψη

Δικαιούστε νοσηλεία στο εκτεταμένο και αξιόπιστο δίκτυο συνεργαζόμενων νοσοκομείων αλλά και σε οποιοδήποτε νοσοκομείο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρόγραμμα καλύπτει επιπλέον:

  • τα έξοδα διαμονής σε ΜΕΘ ή ΜΑΦ
  • το εκπιπτόμενο ποσό δεν εφαρμόζεται σε περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών
  • την αμοιβή αποκλειστικής νοσοκόμας
  • τα έξοδα αποκατάστασης μαστών κατόπιν μαστεκτομής λόγω καλυπτόμενης κακοήθους νεοπλασίας.

Την οικογένεια

Το πρόγραμμα παρέχει καλύψεις για τη μητέρα και το παιδί, προσφέροντας επίδομα Εγκυμοσύνης – Τοκετού (φυσιολογικού, με καισαρική τομή) και κάλυψη επιπλοκών τοκετού. Επίσης, παρέχει δωρεάν ασφάλιση νεογέννητου, ένα μήνα μετά τη γέννησή του, χωρίς την καταβολή επιπρόσθετου ασφαλίστρου για το χρονικό διάστημα που υπολείπεται μέχρι την επέτειο του συμβολαίου της μητέρας, που έπεται της γέννησης, καθώς και έκπτωση στα ασφάλιστρα των παιδιών από 10% έως 20%, εφόσον ασφαλίζονται ταυτόχρονα ο ένας ή και οι δύο γονείς .

Άλλες θεραπείες

Με το πρόγραμμα καλύπτεστε για εναλλακτικές θεραπείες όπως ο βελονισμός, η ομοιοπαθητική καθώς και για την αμοιβή ψυχολόγου. Επίσης, καλύπτεστε για πλήθος ιατρικών ζητημάτων όπως η θεραπεία της νοσογόνου παχυσαρκίας, η αντιμετώπιση διαθλαστκών παθήσεων των οφθαλμών, η διόρθωση της ακουστικής οξύτητας και η κάλυψη συγγενών παθήσεων.

Παράλληλα, το MINETTA Top Plus σας απαλλάσσει από το άγχος της ανανέωσης του συμβολαίου, η οποία θα περιλαμβάνει τους ίδιους όρους και παροχές.

Φροντίστε να αποκομίσετε όλα τα οφέλη του νέου νοσοκομειακού προγράμματος υγείας MINETTA Top Plus. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας 210 9309500.