Πόσες φορές δυσανασχετήσαμε όταν γυρίσαμε στο σπίτι μας, με την προσμονή να βυθιστούμε στον καναπέ και να χαλαρώσουμε, και με το που βάλαμε το κλειδί στην κλειδαριά, ήρθαμε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις; Απρόσμενες εσωτερικές φθορές είτε λόγω παλαιότητας του σπιτιού μας είτε λόγω ζημιάς ή ακόμα και παραβίαση του χώρου είναι μόλις μερικές από τις περιπτώσεις που μπορούν να μας βγάλουν εκτός προγράμματος και να μας θέσουν εκτός οικογενειακού προϋπολογισμού.

Οι πρώτοι φθινοπωρινοί μήνες είναι και αυτοί που απαιτούν από εμάς τη μεγαλύτερη οργάνωση καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας επιστρέφουν. Ήδη οι υποχρεώσεις που πρέπει να προγραμματίσουμε είναι πολλές και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι επιπλέον έγνοιες που μπορούν να διαταράξουν τη θαλπωρή και την ασφάλεια που μας προσφέρει ο προσωπικός μας χώρος.

Το σπίτι μας άλλωστε τους προηγούμενους μήνες έγινε καταφύγιο ενάντια στον κορωνοϊό. Απρόβλεπτες καταστάσεις όπως αυτή της πανδημίας, σεισμοί και άλλα απρόβλεπτά καιρικά φαινόμενα και ζημίες που μπορούν να προκληθούν από μια θεομηνία, αλλά και τις πυρκαγιές του καλοκαιριού, κάνουν επιτακτική την ανάγκη να προστατεύσουμε τον προσωπικό μας χώρο από εξωτερικές απειλές πριν να είναι πολύ αργά.

Ευτυχώς που η Εθνική Ασφαλιστική είναι πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της, ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, προσφέροντας ένα ευέλικτο και καινοτόμο προϊόν ασφάλισης κατοικίας. Το πρόγραμμα Full [Home] παρέχει την πλέον ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας με την προσθήκη σύγχρονων καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.

Η ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της ασφάλισης, προσφέροντας συνεχώς καινοτόμες λύσεις ασφάλισης, βελτιώνει τις ήδη παρεχόμενες καλύψεις, με αυξημένα όρια αποζημίωσης, ενώ σύμφωνα με τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, παρέχει στους ασφαλισμένους της τη δυνατότητα επιλογής πακέτου, με ή χωρίς ποσό απαλλαγής καθώς και την ευελιξία να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, με εξαιρετικά προσιτό κόστος.

Πιο αναλυτικά, οι παρεχόμενες καλύψεις αφορούν σε «συχνούς» κινδύνους της κατοικίας όπως, βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για τα κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα και από χιόνι και ανεμοθύελλα, κάλυψη αστικής ευθύνης του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους, σε ιδιοκτήτη ή σε ενοικιαστή, από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, με αυξημένα όρια κάλυψης.

Παρέχονται μάλιστα και περαιτέρω καλύψεις μέσω του προγράμματος Full [Home] , όπως επιπλέον καλύψεις για αλλοίωση τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, για ληστεία πολύτιμων αντικειμένων, για αμοιβές αρχιτεκτόνων και μηχανικών και για έξοδα έκδοσης οικοδομικών αδειών καθώς και για πλήθος άλλων σύγχρονων κινδύνων, διασφαλίζοντας την ηρεμία της οικογενειακής εστίας.

Τέλος, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να απευθυνθείτε στα Υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς: +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (από Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας: www.ethniki–asfalistiki.gr