Κάθε νέο άνοιγμα στις κοινωνικές και οικονομικές δραστηριότητες που κάποτε αποτελούσαν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, σηματοδοτεί την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα. Ωστόσο ο κορωνοϊός εξακολουθεί να είναι ανάμεσα μας και πρέπει να τηρούμε πιστά τα μέτρα προστασίας.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι η πιο αξιόπιστη εξέταση ανίχνευσης του κορωνοϊού παραμένει η Εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) η οποία άλλωστε θα επιβεβαιώσει κάποιο θετικό rapid ή self test. Και η Εθνική Ασφαλιστική, πάντα ενημερωμένη και με το ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης να τη διατηρεί στην κορυφή του ασφαλιστικού κλάδου, προσφέρει τη λύση.

Με μια μικρή συμμετοχή ύψους μόλις 12 ευρώ, κοντά δηλαδή στις τιμές των οικονομικών αλλά λιγότερο αξιόπιστων «γρήγορων» τεστ, οι ασφαλισμένοι με το πρόγραμμα Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ της Εθνικής Ασφαλιστικής , μπορούν να πραγματοποιήσουν τον μοριακό έλεγχο στο δίκτυο των συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων του δικτύου Affidea, εφόσον κριθεί απαραίτητο από τον πνευμονολόγο, παθολόγο, καρδιολόγο ή ΩΡΛ της επιλογής τους μέσα από το δίκτυο.

Η προσφορά ισχύει και για τα ασφαλισμένα ανήλικα παιδιά, απλώς με τη γνωμάτευση του παιδιάτρου που να κρίνει ως απαραίτητη τη διενέργεια της εξέτασης

Ακόμη όμως και αν εκλείψει η πανδημία, η υγεία θα παραμένει το υπέρτατο αγαθό.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και γερές βάσεις στο σήμερα, η συνεχής ποιοτική φροντίδα της υγείας γίνεται πραγματικότητα μέσα από το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, το καινοτόμο προϊόν της εταιρείας που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καλύψεων, από υπηρεσίες νοσηλείας και ιατρικής φροντίδας έως διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς σε σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Full [Health], προσφέρει πλήθος επιλογών ως προς το νοσηλευτικό ίδρυμα για την περίθαλψη, τη θέση νοσηλείας καθώς και τον θεράποντα ιατρό, στο πλαίσιο ενός υψηλού ετήσιου ορίου κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας έως 1.500.000€. Επίσης, ο ασφαλισμένος επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές ποσού συμμετοχής του στα έξοδα, ανά νοσηλεία (0€, 500€, 1.500€, 3.000€, 6.000€ ή 10.000€ ετησίως, εφόσον συνυπάρχει ομαδική ασφάλιση η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση αυτής της επιλογής).

Επιπλέον, η ευελιξία του Full [Health] επεκτείνεται και στις Διαγνωστικές εξετάσεις, προσφέροντας στον ασφαλισμένο:

 • Την επιλογή ετήσιου ποσού κάλυψης Διαγνωστικών Εξετάσεων καθώς και ποσοστού συμμετοχής του στα έξοδα, μέχρι του ποσού των 700€ ή των 2.000€ (με συμμετοχή ποσοστού 0% ή 10% γι’ αυτές τις 2 επιλογές) είτε απεριόριστης κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων.
 • Έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο με το πακέτο Full [Health] Διάγνωση.
 • Σημαντικές ακόμα προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη ιατρού κ.λπ.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Full [Health] αποτελεί ένα δίχτυ προστασίας:

 • Για κάθε ηλικία, με το ενδιαφέρον έντονο και για τους ηλικιωμένους. Το πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα από βρέφη 1 μηνός έως ενήλικες 70 ετών, προσφέρει στους μεγαλύτερους ηλικιακά ασφαλισμένους τη επιλογή συνδυασμού νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health] και του ποσού συμμετοχής τους στα έξοδα ανά νοσηλεία (1.500€ ή 3.000€ ή 6.000€). Παράλληλα, το πρόγραμμα διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health] που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι του ποσού των 2.000,00€ και ποσοστό 10% συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα).
 • Για όλη την οικογένεια, καθώς η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας για τα εξαρτώμενα μέλη που ανέρχονται στο 20% για τον/την σύζυγο, στο 30%, 40% και 50% στα τρία πρώτα παιδιά, καθώς και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά, ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Έξι επιπλέον οφέλη από το Πρόγραμμα Full [Health]:

 • Μηδενισμός ή μείωση κατά ποσοστό 50% του ποσού συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με την επιλογή του Νοσοκομείου.
 • Μείωση κατά 50% της συμμετοχής του ασφαλισμένου σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσηλευτικά Ιδρύματα.
 • Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει το πρόγραμμα Full [Health] για τα έξοδα νοσηλείας του.
 • Δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς ιατρικών πράξεων χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως, στα Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσοκομεία, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου εφόσον γίνει χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα.
 • Μείωση της συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, εφόσον γίνει χρήση του κύριου φορέα ασφάλισης
 • Κάλυψη εξόδων που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά τη νοσηλεία.

Ειδικά προγράμματα για άτομα με ιατρικό ιστορικό

Τα Full [Health] Ειδικό 4U και Full Μέριμνα 4U είναι οι ιδανικές επιλογές για ανθρώπους με σοβαρό ιατρικό ιστορικό που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και διαγνωστικών εξετάσεων μέσω της ασφάλισής τους στην Εθνική Ασφαλιστική. Τα προγράμματα αποτελούν μια ασπίδα προστασίας γι΄αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη.

Πάνω από 1.000.000 άνθρωποι επιλέγουν Εθνική Ασφαλιστική

Με το σημαντικό πλεονέκτημα της πολυετούς πείρας στην ασφάλιση ζωής και υγείας, η Εθνική Ασφαλιστική εξασφαλίζει με τα ασφαλιστικά της προγράμματα μια ζωή δίχως άγχη για τους ασφαλισμένους της και πάνω απ’ όλα, ποιότητα ζωής.

Η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία, με κύριο στόχο οι άνθρωποι που την εμπιστεύονται να αισθάνονται σιγουριά, έχει αποδείξει έμπρακτα εδώ και 130 χρόνια ότι το τρίπτυχο Εμπιστοσύνη, Αφοσίωση και Άμεση Εξυπηρέτηση αποτελεί την ειδοποιό διαφορά της στον ασφαλιστικό τομέα, με πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους να την εμπιστεύονται για την ασφάλειά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (Ελλάδα) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας www.ethniki–asfalistiki.gr