Πολύχρωμες μπάλες, φωτάκια που λαμπυρίζουν, νεράιδες και ξωτικά, παραμύθια, χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα μας παρασύρουν σε μαγικούς κόσμους, φως και μουσική.  Αυτά τα Χριστούγεννα τα έχουμε ίσως περισσότερο από ποτέ εξίσου ανάγκη μικροί και μεγάλοι εν μέσω της σκληρής πραγματικότητας που περιβάλλει την πανδημία του κορωνοϊού.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει πάρει ήδη τη θέση του για να δώσει μία διαφορετική, ονειρική νότα στο σπίτι, όπου τα παιδιά πλέον περνούν πολύ περισσότερο χρόνο λόγω της τηλεκπαίδευσης και των περιορισμών και μέτρων προστασίας που εμποδίζουν τις βόλτες και το παιχνίδι σε κατάμεστα χριστουγεννιάτικα πάρκα, καθώς και τα γιορτινά πάρτι με φίλους.

Και πόσο λαχταρούν τα παιδιά το εορταστικό άρωμα! Άρωμα γιορτών που θα δώσετε εσείς με εκείνα τα λαχταριστά κουλουράκια κανέλας που θα ψήσετε και το λατρεμένο σοκολατένιο κέικ που δεν αφήνουν ούτε κομμάτι! Όσο για τη βασιλόπιτα, γι’ αυτήν θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή μέχρι να φθάσουν από τη Λαπωνία οι τάρανδοι που σέρνουν το έλκηθρο με τα δώρα που περιμένουν με ανυπομονησία από τον Άγιο Βασίλη.

Και αφού για το δώρο, το χαμόγελο και την εορταστική διάθεση που θα κατακλύσει το σπίτι θα μεριμνήσετε εσείς, η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει να μεριμνήσει για τη θωράκιση της υγείας των παιδιών αυτά τα τόσο ιδιαίτερα Χριστούγεννα που θα ζήσουμε όλοι φέτος.

Τα Παιδικά Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής έχουν έλθει να καλύψουν τις ανάγκες του παιδιού σε κάθε βήμα της ζωής του και να αποτρέψουν κάποια  απρόβλεπτα και ανατρεπτικά γεγονότα να σταθούν εμπόδιο σε φιλοδοξίες, στόχους και όνειρα.

Συγκεκριμένα, με την επιλογή του προγράμματος Εθνική και Παιδί οι γονείς και οι συγγενείς που το επιθυμούν μπορούν να εξασφαλίσουν από τώρα στο παιδί ένα εγγυημένο εισόδημα στο μέλλον, ακριβώς τη στιγμή που θα το έχει ανάγκη.

Όμως, και για την ανησυχία που έχουμε όλοι σχετικά με το τεστ κορωνοϊού η Εθνική Ασφαλιστική έχει και πάλι τη λύση, παρέχοντας σε όλους τους ασφαλισμένους της που διαθέτουν συμβόλαιο Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ τη δυνατότητα να κάνουν εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον ιό SARS-CoV-2 με ελάχιστη συμμετοχή στο κόστος.

Η πλέον έγκυρη εξέταση για την ανίχνευση του ιού που προκαλεί τη νόσο COVID-19 παρέχεται μέσω νέου ειδικού όρου στο συμβόλαιο του προγράμματος Διαγνωστικών -Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ. Συνεπώς, μπορείτε να αποκτήσετε τη σχετική κάλυψη με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους για εσάς και τα παιδιά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +30 213 0318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας της εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr