Οι γιορτές είναι εδώ και όσο και αν η εποχή που ζούμε είναι πρωτόγνωρη, το άρωμα των γιορτών και η επιθυμία μας να τις ζήσουμε κυριαρχούν, ίσως μάλιστα πιο έντονα από άλλες φορές.

Το ίδιο κυρίαρχη είναι και η επιθυμία μας να προσφέρουμε μοναδικά και πολύτιμα δώρα στους οικείους μας αυτές τις γιορτές. Δώρα ιδιαίτερα και συμβολικά, δώρα αγάπης και τρυφερότητας.

Καλό είναι όμως, να μην ξεχνάμε άλλο ένα πολύτιμο δώρο που οφείλουμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας αλλά και την οικογένειά μας και δεν είναι άλλο από τη διαφύλαξη και προστασία της υγείας της δικής μας, αλλά και των αγαπημένων μας ανθρώπων. Αυτό είναι κάτι γνωστό, που μας υπενθυμίζει με έντονο τρόπο, η πρωτόγνωρη πανδημία που ζούμε αυτή την εποχή.

Γι’ αυτό κάνουμε ό,τι χρειάζεται για την θωράκισή της αλλάζοντας συνήθειες, «κόβοντας» ότι μπορεί να την βλάψει, βάζοντας τις απαραίτητες εξετάσεις στο πρόγραμμα και παρέχοντας στην οικογένειά μας τα εφόδια για την προστασία της υγείας τους.

Σημαντικός μας σύμμαχος στο έργο αυτό είναι η Εθνική Ασφαλιστική με το πρόγραμμα Full [Health]. Μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε µε ευελιξία την ασφάλιση της υγείας μας µε το πρόγραμμα Full [Health] και να διασφαλίσουμε τις συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να φροντίσουμε την υγεία μας, σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές μας ανάγκες.

Επιπλέον το πρόγραμμα Full [Health] προσφέρει λύσεις ασφάλισης υγείας και στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη περισσότερο απ’ όλους. Το Full Health Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό που επιθυμούν να καλύψουν τη νοσηλεία και την πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας τους.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Full [Health] έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται κάθε φορά που οι ανάγκες αλλάζουν, κάτι που φέτος όλοι βιώνουμε λόγω της  πανδημίας.

Η  Εθνική Ασφαλιστική λοιπόν φροντίζει για όλη την οικογένεια καθώς δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της με συμβόλαιο Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, να κάνουν εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV-2 με προνομιακή τιμή.

Γιατί με τη στήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορούμε να απολαμβάνουμε τη ζωή γεμάτοι ευτυχία και υγεία στο… Full.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή στην εταιρική ιστοσελίδα, www.ethniki-asfalistiki.gr.