Το 2021 είναι εδώ και πρόκειται για την πιο παράξενη και πρωτόγνωρη Πρωτοχρονιά που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια! Όσο διαφορετική και αν είναι ωστόσο, η ανάγκη μας να βάλουμε νέους στόχους και προτεραιότητες για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε είναι μεγάλη. Στη λίστα με τις αποφάσεις μας για τη νέα χρονιά, μια από τις πρώτες θέσεις πρέπει να κατέχει αναμφίβολα η προστασία της υγείας, της δικής μας και της οικογένειάς μας.

Η ανθρωπότητα έχει κλυδωνιστεί στο πέρασμα του κορωνοϊού, αλλά η ελπίδα και η αισιοδοξία που ανατέλλουν στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς έχουν τη δική τους μοναδική δυναμική που μας παρασύρει και μας κάνει να θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Η υγεία ως ένα πολύτιμο αγαθό, δικαίως είναι από τα πρώτα στη λίστα μας με όσα πρέπει να προστατεύσουμε και να βελτιώσουμε το 2021, ενώ πρώτη στη λίστα αυτών που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας είναι η Εθνική Ασφαλιστική και το πρόγραμμα [Full Health].

Το πρόγραμμα Full [Health] είναι δίπλα σε εσάς και την οικογένειά σας εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας για τη φροντίδα και την πρόληψη της υγείας σας αλλά και σε περίπτωση νοσηλείας.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Full [Health] έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται κάθε φορά που οι ανάγκες σας αλλάζουν.

Και επειδή ο χρόνος μπορεί να άλλαξε, η ανησυχία για τον SARS-CoV-2 όμως παραμένει, η Εθνική Ασφαλιστική φροντίζει για όλη την οικογένεια καθώς δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της με συμβόλαιο Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, να κάνουν εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV-2 με προνομιακή τιμή.

Έτσι σας προσφέρει μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, την κάλυψη της εξέτασης αυτής, με μια ελάχιστη συμμετοχή στο συνολικό κόστος.

Ας ξεκινήσει η νέα χρονιά… Full από υγεία, με την πολύτιμη στήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό  διαμεσολαβητή, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή στον εταιρικό ιστότοπο της εταιρείας www.ethniki-asfalistiki.gr.