Η σημασία της τήρησης των αποστάσεων, της σωστής και σχολαστικής χρήσης μάσκας, του καλού πλυσίματος των χεριών και της αποφυγής χειραψιών και συνωστισμού γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αυτό το χρονικό διάστημα όπου η χώρα μας εισέρχεται σε μια δεύτερη φάση λήψης μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Ενώ η πολιτεία λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα υπό την καθοδήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, η στάση μας είναι καθοριστική σε ό,τι αφορά την προστασία της υγείας τόσο της δικής μας όσο και της οικογένειάς μας. Η θωράκιση του πολυτιμότερου αγαθού, της υγείας μας, καθίσταται ύψιστης σημασίας και βρίσκεται κυριολεκτικά στα χέρια μας.

Η πανδημία αποτελεί μια καθημερινή άσκηση ετοιμότητας για τα υγειονομικά συστήματα των κρατών, μια πρόκληση για την επιστημονική κοινότητα, αλλά παράλληλα και μια ευκαιρία να αποδείξει ο καθένας μας πόσο υπεύθυνος είναι απέναντι στον εαυτό του, στην οικογένειά του αλλά και το σύνολο της κοινωνίας.

Είναι σημαντικό να μην μας διαφεύγει ούτε στιγμή ότι η θωράκιση της υγείας, της δική μας και της οικογένειάς μας αποτελεί την μεγαλύτερη προτεραιότητά μας.

Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί έναν καθοριστικό και πολύτιμο σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια προστασίας της υγείας.

Η Εθνική Ασφαλιστική με το πρόγραμμα Full [Health] μας εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας για τη φροντίδα και την πρόληψη της υγείας μας αλλά και σε περίπτωση νοσηλείας.

Παράλληλα το πρόγραμμα Full [Health] προσφέρει λύσεις ασφάλισης υγείας και στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη περισσότερο απ’ όλους. Το Full Health Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό που επιθυμούν να καλύψουν τη νοσηλεία και την πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας τους.

Η ανησυχία μας για τον κορωνοϊό  αυτή την εποχή είναι μεγάλη και η Εθνική Ασφαλιστική φροντίζει για όλη την οικογένεια καθώς δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της με συμβόλαιο Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, να κάνουν εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR)  για τον SARS-CoV-2 με προνομιακή τιμή.

Εθνική Ασφαλιστική  μας προσφέρει μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, την κάλυψη της εξέτασης αυτής, με μια ελάχιστη συμμετοχή στο συνολικό κόστος.

Η Εθνική Ασφαλιστική μας στηρίζει έτσι ώστε να απολαμβάνουμε τη ζωή με υγεία στο…Full!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό  σας διαμεσολαβητή, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής,  στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr.