Τα ασφαλιστικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής συνδυάζουν τις απαραίτητες καλύψεις με ανταγωνιστικές τιμές προσφέροντάς σας ασφάλεια και σιγουριά.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Ασφαλιστική δημιούργησε τρία προγράμματα ασφάλισης οχημάτων Αuto [Protect], τα οποία αφορούν τόσο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα όσο και μοτοσυκλέτες.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα, «Αuto [Protect] Classic – Προνομιακή επιλογή» αποτελεί την  προσιτή λύση και προσφέρει κάλυψη της υποχρεωτικής από το Νόμο Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης τόσο για αυτοκίνητα όσο και μοτοσυκλέτες ενώ συμπεριλαμβάνει τις  απαραίτητες καλύψεις τόσο για το όχημα όσο και τον οδηγό. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μια σειρά από προαιρετικές καλύψεις, όπως η νομική προστασία, το προσωπικό ατύχημα οδηγού και η θραύση κρυστάλλων που μπορεί να τις επιλέξει ο ασφαλισμένος ανάλογα με τις ανάγκες του.

Το πρόγραμμα  «Auto [Protect] Extra – Έξτρα κάλυψη» απευθύνεται σε όσους επιθυμούν, επιπλέον των καλύψεων του παραπάνω πακέτου, την προστασία του αυτοκινήτου τους από απρόοπτους κινδύνους. Στο πακέτο καλύψεων περιλαμβάνεται η πυρκαγιά, η κλοπή και τα φυσικά φαινόμενα – συμπεριλαμβανομένης της χαλαζόπτωσης. Ακόμη, το πακέτο Αuto [Protect] Extra προσφέρει την  κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, τη νομική προστασία και προαιρετικά την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων.

Τέλος, το πρόγραμμα «Auto [Protect] Premium – Πλήρης προστασία» απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν την πλήρη προστασία του οχήματός τους από απρόοπτους κινδύνους. Έτσι, το πακέτο Auto [Protect] Premium, επιπλέον των καλύψεων των προηγούμενων πακέτων, συμπεριλαμβάνει και την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου (μικτή ασφάλιση), συνεπεία τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή κλοπής.

Με τα προγράμματα Auto [Protect] της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνετε τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το πρόγραμμα Auto Protect Classic με την καταβολή του αντίστοιχου ασφαλίστρου.
  • Γρήγορη και απλή διαδικασία προασφαλιστικού ελέγχου για τα προγράμματα Αuto [Protect]Extra & Premium που παρέχονται για αυτοκίνητα
  • Αυτόματη πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Internet και μέσω πάγιας εντολής για την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας συμβολαίου.
  • Πληρωμή των ασφαλίστρων εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας μέσω πιστωτικών καρτών της ΕTΕ με έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια.
  • Εγγύηση ασφαλιστικής αξίας μονο  για τα καινούργια (πρωτοκυκλοφορούντα) οχήματα με αξία έως 50.000€, στο πρόγραμμα ασφάλισης Αuto [Protect] Premium. Σύμφωνα με τον όρο αυτό η Εθνική Ασφαλιστική  αναλαμβάνει να καταβάλει το συνολικό κεφάλαιο για το οποίο είναι ασφαλισμένο το όχημα, για τα 3 πρώτα έτη ασφάλισης από την κυκλοφορία του, στις περιπτώσεις ολικής κλοπής ή ολικής καταστροφής από κινδύνους: Πυρός, Πυρός από τρομοκρατικές, Ίδιες Ζημιές (Μικτή), Ίδιες Ζημιές σε περίπτωση Κλοπής και Ζημιές από ακραία Φυσικά Φαινόμενα.
  • Οργανωμένη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος (Φροντίδα ατυχήματος, συμμετοχή στο σύστημα φιλικού διακανονισμού κλ.π) με προνόμια στα Συνεργαζόμενα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ όπου  κερδίζετε χρόνο και χρήμα αποκαθιστώντας τις υλικές ζημιές του οχήματός σας αποφεύγοντας επιπλέον διαδικασίες .
  • Κάλυψη ζημιάς του οχήματός σας από ανασφάλιστο όχημα και Νομική Προστασία.
  • Εγγύηση Ασφαλίστρου: Σε περίπτωση μέχρι και δύο (2) ατυχημάτων το χρόνο από υπαιτιότητά σας δεν αυξάνεται το ασφάλιστρό σας.

 

Τα προγράμματα Auto [Protect] μπορείτε να τα αγοράσετε είτε  on line στο www.ethnikiprotect.gr, είτε στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής καθώς και από το δίκτυο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Εθνικής Ασφαλιστικής και των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προγράμματα ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε  να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή στο 18189 (Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο www.ethniki-asfalistiki.gr