Η Πρώτη κίνηση που οφείλουμε να κάνουμε για να παραμείνουμε ασφαλείς και κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού είναι να δώσουμε προτεραιότητα στο… επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας, το σπίτι! Το σπίτι γίνεται το μέρος όπου περνάμε πλέον το 99% της ημέρας μας, εκεί όπου εργαζόμαστε, κοιμόμαστε, ξεκουραζόμαστε, μοιραζόμαστε στιγμές με την οικογένεια, κάνουμε σχέδια για το μέλλον.

Μέσα στη ζεστασιά του προσωπικού μας χώρου εκφράζονται τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής και κατοικούν τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα. Το σπίτι μας είναι η περιουσία που δημιουργήσαμε για εμάς και τους ανθρώπους μας, στην οποία έχουμε επενδύσει οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά.

Όταν βρισκόμαστε εκεί, νιώθουμε ελεύθεροι, ασφαλείς και προστατευμένοι από οποιαδήποτε εξωτερική απειλή. Επειδή, όμως, οι ανατροπές στη ζωή και την καθημερινότητά μας δεν περιορίζονται αποκλειστικά στην πανδημία του Κορωνοϊού covid-19δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συχνά συμβαίνουν πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν εντελώς απροσδόκητα κάθε πτυχή της ζωής μας. Γι’αυτό και οφείλουμε να προσφέρουμε στην οικογενειακή μας εστία την ασφάλεια που της αξίζει.

Προφυλάσσουμε, λοιπόν, αυτόν τον πολύτιμο χώρο για να απολαμβάνουμε την θαλπωρή του χωρίς περιορισμούς και να είμαστε σίγουροι ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας επηρεάσει όσο βρισκόμαστε εκεί. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό αναλαμβάνει η Εθνική Ασφαλιστική, η οποία προσφέρει την πραγματική προστασία και ασφάλεια του σπιτιού, με το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας Full [Home].

Το νέο πρόγραμμα Full [Home] παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη με αυξημένα όρια αποζημίωσης, με προσθήκη νέων σύγχρονων καλύψεων σε όλα τα πακέτα (Basic, Extra, Advance, Max) και με δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής, προσφέροντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε τις καλύψεις που επιθυμείτε, με προσιτό κόστος. Ασφαλίζει, έτσι, την Οικοδομή και το Περιεχόμενο, τόσο των κύριων, όσο και των βοηθητικών χώρων που ανήκουν σε κάθε κατοικία και επιπλέον την αναλογία της ασφαλιζόμενης οικοδομής, επί της αξίας των κοινόχρηστων και κοινόκτητων χώρων των πολυκατοικιών.

Απολαμβάνετε έτσι:

  • Τη σιγουριά μιας πρότασης ολοκληρωμένης ασφαλιστικής κάλυψης, με εγγύηση την πολυετή εμπειρία της Εθνικής Ασφαλιστικής.
  • Την ευελιξία επιλογής καλύψεων, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
  • Τηνσαφήνεια στους όρους του προγράμματος, που εξασφαλίζει την κατανόηση των καλύψεων και των υποχρεώσεων των δύο πλευρών.
  • Την παροχή τηςυπηρεσίας επείγουσας τεχνικής βοήθειας 24/7 σε όλα τα πακέτα χωρίς καμία επιβάρυνση στο ασφάλιστρό σας, για την εξυπηρέτησή σας σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης για τεχνική βοήθεια..

Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να φροντίσουμε την υγεία μας, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. Αρωγός και σε αυτή την προσπάθεια είναι η Εθνική Ασφαλιστική , η οποία, αντιλαμβανόμενη τις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία, προσφέρει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους με το πρόγραμμα Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ να πραγματοποιήσουν την εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV-2  με ελάχιστη συμμετοχή στο κόστος

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο δίκτυο των Συμβεβλημένων Διαγνωστικών Κέντρων AFFIDEA (ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα που διαθέτουν τον εξοπλισμό να διενεργούν τη συγκεκριμένη εξέταση, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr ή από το τηλεφωνικό κέντρο 18189 – Ελλάδα ή +302130318189 – Ελλάδα και εξωτερικό) και έτσι οι ασφαλισμένοι με μια μικρή συμμετοχή στο κόστος, πραγματοποιούν την εξέταση μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού, της πιο έγκυρης εξέτασης σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Προστατεύουμε την υγεία και την περιουσία μας για ένα χειμώνα γεμάτο ασφάλεια και περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον. Η Εθνική Ασφαλιστική στέκεται δίπλα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ή στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή στην εταιρική ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr